18 / 04 / 2024

DSİ personel alımı 2022 başvuru tarihi açıklandı! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ personel alımı 2022 başvuru tarihi açıklandı! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ personel alımı başvurularında beklenen açıklama sonunda geldi! DSİ personel alımı başvuruları temmuz ayında başlayacak. Peki, Devlet Su İşleri personel alımı ne zaman yapılacak? İşte başvuru tarihi ve başvuru şartları...



Devlet Su İşleri Personel Alımı başvuruları 20 Temmuz’da başlayacak ve 30 Temmuz tarihine kadar sürecek. Devlet Su İşleri şimdilik 196 destek personel alacak. Başvurular, elektronik ortamda e-Devlet - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet sitesinden e- Devlet şifresi ile çevrimiçi şekilde gerçekleştirilecek.

Kamu kurumuna KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alınacak! İşte personel alımı yapılacak iller...DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular; 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 9.30’da başlayacak, 30 Temmuz 2022 tarihinde saat: 23.59'da son bulacak. Başvurular, elektronik ortamda e-Devlet - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet sitesinden e- Devlet şifresi çevrimiçi şekilde gerçekleştirilecek.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kariyer Kapısı (http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet sitesi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri değerlendirilmeyecek, şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular da kabul onaylanmayacaktır.

Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı ne zaman yapılacak? İşte başvuru şartları...


Geri Dön