28 / 03 / 2024

Dumankaya 0 faizle 36 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor!

Dumankaya 0 faizle 36 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor!

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya İnşaat, konut sektöründe bir ilke imza atarak müşterilerine Temmuz ayı sonuna kadar sürecek “0” faizle 36 ay vade farksız ödeme seçeneklerinden yararlanacakları yeni bir konut kredisi kampanyasını hayata geçirdi...



Dumankaya İnşaat’ın, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek semtlerinde yer alan, Horizon, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Dumankaya Miks, Flex Kurtköy, Modern Vadi, Modern Collection, Adres Natura ve Adres Su projelerinde geçerli olacak kampanyada, 36 ay “0” faizle vade farkı ödemeden veya 60 ay “0,25”faizle daire sahibi olmak mümkün. 


Dumankaya İnşaat’ın yeni kampanyası hakkında bilgi veren  Dumankaya İnşaat  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya şunları söyledi. “Müşteri beklentilerine yönelik çözüm odaklı geliştirdiğimiz ve çok düşük taksitlerle ev sahibi olmasına imkân tanıyan yaz kampanyamız,  ev almayı düşünmeyenlerin bile ev sahibi olmak isteyeceği içerikte hazırlandı. Sektörde bir ilki gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize Dumankaya İnşaat’ın nitelikli konut projelerinden düşük faiz ve vade farkı ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Biz her kampanyamızda müşterilerimize farklı çözüm önerileri sunuyoruz. Müşterilerimiz de bu önerilerimizi hemen kabulleniyorlar. Farklı kampanyalar ile müşterilerimize çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz” dedi.


Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilir. 



Geri Dön