26 / 04 / 2024

dumankaya 0 faiz

dumankaya 0 faiz

Dumankaya İnşaat, konut sektöründe bir ilke imza atarak müşterilerine Temmuz ayı sonuna kadar sürecek “0” faizle 36 ay vade farksız ödeme seçeneklerinden yararlanacakları yeni bir konut kredisi kampanyasını hayata geçirdi...

Dumankaya'da 0 faiz fırsatı!

'Yüzde 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı' sloganı ile dikkat çeken ve faiz ödemeden ev sahibi yapan Dumankaya'da yeni bir kampanya başladı...

Dumankaya Mozaik 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın!

Dumankaya Mozaik projesinde Ramazan ayı kampanyası kapsamında başlatılan 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın...

Dumankaya Mozaik Evleri'nde 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı!

Dumankaya Mozaik Evleri'nde 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı sunuluyor. İstanbul Sancaktepe'de yer alan Dumankaya Mozaik Evleri'nde daireler Nisan 2017 yılında teslim ediliyor...

Maltepe Ritim İstanbul'da 60 ay 0 faiz imkanı!

Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki karma yaşama lanı konseptli projesi Ritim İstanbul'da 60 ay 0 faiz avantajı ile ev sahibi olmak mümkün..

Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı!

"Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtılan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakikalık mesafede bulunuyor.

Dumankaya Mozaik'te 48 ay 0 faiz fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik Evleri 64 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje "Dumankaya Mozaik'te 48 ay 0 faiz fırsatını kaçırmayın" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Dumankaya Mozaik'te 60 ay 0 faiz ile 3+1'ler 491 bin TL!

Dumankaya Mozaik'te 60 ay 0 faiz ile 3+1'ler 491 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Toplam 799 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Dumankaya Mozaik 60 ay 0 faiz kampanyası için son 3 gün!

Dairelerin alanları minimum 47 metrekareden oluşan Dumankaya Mozaik 60 ay 0 faiz kampanyası için son 3 gün. Projede daire teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Hi-Fit projesinde 60 ay 0 faiz!

Dumankaya Hi-Fit projesinde 60 ay 0 faiz ile vade yapılıyor. 2 oda 1 salon dairelerin 364 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Ritim'de 60 ay 0 faiz ile 2+1'ler 553 bin TL!

Dumankaya Ritim'de 60 ay 0 faiz ile 2+1'ler 553 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında değişiyor.

Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası!

Dairelerin alanları 47 metrekareden başlayan ve 93 metrekareye kadar ulaşan Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Proje Batı Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve de inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu.Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz fırsatı...

Sur Yapı Vitrin'den 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen Sur Yapı Vitrin 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı sunuyor.238 daireden oluşan Sur Yapı Vitrin 1+1'den 4+1'e daire tipleriyle 45 bin metrekare alan üzerinde meydana geliyor.

Astro Beylikdüzü'nde 40 ay vade 0 faiz imkanı!

BATI Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi, 40 ay vade 0 faiz ödeme kampanyası sistemi 5 Ocak 2015 günü olarak belirlendi. Proje 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

dumankaya 0 faiz Haberi

dumankaya 0 faiz

Dumankaya İnşaat’ın, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek semtlerinde yer alan, Horizon, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Dumankaya Miks, Flex Kurtköy, Modern Vadi, Modern Collection, Adres Natura ve Adres Su projelerinde geçerli olacak kampanyada, 36 ay “0” faizle vade farkı ödemeden veya 60 ay “0,25”faizle daire sahibi olmak mümkün. 


Dumankaya İnşaat’ın yeni kampanyası hakkında bilgi veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya şunları söyledi. “Müşteri beklentilerine yönelik çözüm odaklı geliştirdiğimiz ve çok düşük taksitlerle ev sahibi olmasına imkân tanıyan yaz kampanyamız,  ev almayı düşünmeyenlerin bile ev sahibi olmak isteyeceği içerikte hazırlandı. Sektörde bir ilki gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize Dumankaya İnşaat’ın nitelikli konut projelerinden düşük faiz ve vade farkı ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Biz...