26 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Botanik'in yüzde 95'i satıldı! 58 bin TL'ye!

Dumankaya Adres Botanik'in yüzde 95'i satıldı! 58 bin TL'ye!

Dumankaya Adres Botanik projesinde konutların yüzde 95'i satıldı...



Dumankaya İnşaat'ın geçtiğimiz Temmuz ayında, 39 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardığı Dumankaya Adres Botanik projesinde bugüne kadar 284 konutun yüzde 95'i satıldı. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşan projede sadece 1 adet stüdyo konuk kaldı.

Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Dumankaya Adres Botanik'te 35-36 metrekare arasında değişen stüdyo dairenin fiyatı 58 bin TL. 56-57 metrekarelik 1+1'ler 74 bin TL'ye, 77-78 metrekarelik 2+1'ler ise 112 bin TL ile 116 bin TL'ye satılıyor. Yüzde 10 peşinatla ve önümüzdeki Haziran ayında yapılacak yüzde 15'lik ara ödemeyle 120 ay yüzde 1.04 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor. Peşinatlar 5 bin 800 TL'den, aylık taksitler ise 636 TL'den başlıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport ve Atlantis AVM ile Tuzla Tersanesi'ne 5-6 dakikalık mesafede hayata geçirilecek olan Dumankaya Adres Botanik projesinin çevresinde, F1 İstanbulPark pisti, Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile beş yıldızlı otel gibi önemli tesisler bulunuyor.
Adres Botanik projesi, 12 bin metrekare alanda 4 blokta toplam 284 konuttan meydana geliyor. 2012 yılının şubat ayında sahiplerine teslim edilecek olan tüm konutlarda klima altyapısı, kat bahçeleri ve manzara terasları bulunuyor. Sitenin ortak alanlarında ise açık yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkurları, 24 saat güvenlik, toplantı odası, yönetim odası, internet ve posta odası, lobi alanı, mini spor sahası bulunuyor. Botanik, Adres serisinden farklı olarak; botanik bahçeleri ve 'yeşil' ağırlıklı bir proje olarak planlanıyor. Adres Botanik'te daireler, akıllı kat planları ile günümüz trenlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor.

Dumankaya İnşaat, 1963 yılından beri pek çok konut projesine imza atarak binlerce aileyi daire sahibi yaptı, ayrıca çeşitli eğitim kurumları ve ticaret merkezleri inşa etti. 1980'li yıllara kadar dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Dumankaya, 90'lı yıllardan itibaren her kent içi hem kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde önemli projelere imza attı. Bunlar arasında Gümüş Vadi Villaları, Dragos Drive, Yenişehir Evleri, Çekmeköy Evleri, Gizli Bahçe Konakları, Dragos Drive 34, Kelebek Vadisi Evleri sayılabilir. 2000'li yıllardan itibaren Dumankaya köklü geçmişinin verdiği deneyimle "kent insanının doğal hayata uyumlu bölgelerde yaşama isteğini" göz önüne alarak Tuzla ve Kurtköy bölgelerinde her biri farklı bir mimari anlayışa sahip, her biri yeni bir yaşam biçimi sunan projeler üretmeye başladı. Bunlar arasında Trend, Akdeniz Evleri, Konsept İstanbul, Trend Ekstra ve Manzara Konakları tamamlanarak sahiplerine teslim edildi.
0216 393 08 86
www.dumankaya.com
[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön