29 / 03 / 2024

Dumankaya Adres'te konut teslimleri başladı!

Dumankaya Adres'te konut teslimleri başladı!

Dumankaya Adres projesinde 10 Ağustos 2011'de başlayan konut teslimleri düzenlenen etkinliklerle yoğun bir şekilde devam ediyor. 26 Ağustos 2011'de son bulacak daire teslimleri kapsamında 1.ve 2. etapta yer alan toplam 560 konut sahipleri ile buluşacak



Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla Aydınlıda hayata geçirilen Dumankaya Adres, toplam 3 etaptan meydana geliyor. Projenin 1 ve 2. Etaplarının yoğun talep görmesi 3. Etapında inşa edilmesine yardımcı oldu.

Dumankaya Adres projesinde 10 Ağustos Çarşamba Günü başlayan konut teslimleri düzenlenen etkinliklerle yoğun bir şekilde devam ediyor. 26 Ağustos Cuma Günü son bulacak daire teslimleri kapsamında 1.ve 2. etapta yer alan toplam 560 konut sahipleri ile buluşacak.

Projenin 3. etabında 148 konut bulunuyor. Ve böylece Dumankaya Adres toplam 708 konuttan meydana geliyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut tipi seçeneklerinin sunulduğu 3. Etapta 1+0lar 37 ila 39 metrekare, 1+1ler 50 ila 57 metrekare ve 80 ila 81 metrekare olarak tasarlandı.

Dumankaya Adres, Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport Alışveriş Merkezi ve Tuzla Tersanesine sadece 5 dakikalık mesafede konumlanıyor. F1 İstanbul Park, Koç Lisesi ve Sabancı Üniversitesi gibi önemli kurumlar yine projenin yakın çevresinde yer alıyor.

Projede dairelerde akıllı kat planları ile günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları oluşturuldu, aynı zamanda dairelerde yerden tavana kadar boydan boya cam ve Fransız balkonlar sayesinde görüş açısı kesilmeyecek bir biçimde genişletildi. Her dairenin ısıtması kombili müstakil ısıtma sistemiyle sağlanacak. Ve daireler optimum zevke hitap edecek şekilde standart dekorasyonlu olarak teslim edilecek.

Dumankaya Adreste geniş lobi alanı (lounge), toplantı odası, yönetim (idare) odası, açık yüzme havuzu, fitness center, kafeterya, 24 saat güvenlik hizmeti ile açık otopark alanı mevcut.

Dumankaya Adres daire teslimleri hakkında görüş bildiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; Dumankaya olarak her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun bir enerji harcıyoruz. Dumankaya Adres projemizi tamamlayarak vaat ettiğimiz yaşam alanlarını zamanında müşterilerimizle buluşturma mutluluğunu yaşıyoruz. Lansmanını gerçekleştirdiğimiz ilk günden itibaren yoğun ilgili gören Adres projemizde 148 daire ile 3. etabımızı da ekleyerek 708 daireye ulaştık. Ayrıca buna ek olarak şunu belirtmeliyiz ki, Adres 1 ve 2de yer alan daire sahipleri, projenin inşaatının başlamasıyla birlikte çok kısa sürede ciddi oranlarda değer artış kazancı elde ederken, şuan bu değer Adres 1de %76, Adres 2de ise %67 oranlarına ulaşmıştır.

Bizler her yıl bulunduğu bölgeye değer katacak, sahip olduğu özellikleri ile kısa sürede prim yapan yeni proje geliştirirken mevcut projelerimizin zamanında eksiksiz tamamlanması için yoğun çaba harcıyoruz. 2011de Flex Ataşehir ve Dumankaya Vizyon ile başladığımız proje teslimlerimizi, Dumankaya Adres projesinin 1. ve 2. etabıyla sürdürüyoruz. 2011 yılı kapsamında bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz Flex Ataşehirde 90, Dumankaya Vizyonda 350 ve Adres 1-2de 560 daire tesliminin yanı sıra yıl sonunda ayrıca Adres projemizin 3. Etabının da teslimleri gerçekleşecek. Bir yandan daire teslimlerimizi sürdürürken, yeni projeler geliştirmeye devam ediyoruz dedi.

www.dumankaya.com

444 7 222


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön