27 / 04 / 2024

Dumankaya Cadde Kurtköy'de 124 bin TL'ye!

Dumankaya Cadde Kurtköy'de 124 bin TL'ye!

Dumankaya’nın üç tarafı caddelerle çevrili yeni projesi Dumankaya Cadde Kurtköy’de daha ön satışlarda satışa çıkan konutların yüzde 50'si satıldı



Gayrimenkul Sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya’nın 10 Ağustos 2010 Salı günü Feriye Lokantası’nda düzenlenen bir basın toplantısıyla ön satışlarına başladığı Dumankaya Cadde projesi kısa sürede yoğun ilgi gördü. Bu ilgi neticesinde üç caddeye olan cephesiyle Kurtköy’ün tam merkezinde bulunan Dumankaya Cadde Kurtköy'deki satışa açılmış konutların yüzde ellisi daha ön satışlarda tükendi.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Kurtköy’ün tam merkezinde bulunan Dumankaya Cadde’nin rezidans, home office blokları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek alışveriş alanları ile farklı önemli yatırım değeri taşıdığını ve bunun neticesinde tüketiciler tarafından çabuk fark edilerek daha ön satışlarda bir ay gibi kısa bir sürede projedeki satışa çıkarılan dairelerin yüzde ellisinin tükendiğini belirttiler.

Dumankaya Finansman Sistemi’nin sağladığı vade farksız 30 ay taksit imkânlarının yanı sıra  %25’lik peşinatların bulunduğu Dumankaya Cadde’de 120 aya kadar %0,85 oranlarında kredi kullanılabiliyor. Dumankaya Cadde’de 56 - 61 m²’lik 1+1 daireler 124 bin – 134 bin TL, 87 – 119 m²’lik 2+1 daireler 174 bin – 256 bin TL, 140-172 m²’lik 3+1 daireler ise 299 bin - 397 bin TL’den satışa çıkarıldı.

Cadde, kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor

Dumankaya Cadde projesiyle Kurtköy bölgesindeki yatırımlarını büyüttüklerini dile getiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; “Kurtköy bölgesi kısa sürede Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunmak istedik ve Dumankaya Cadde’yi geliştirdik. Bu yatırım fırsatı tüketiciler tarafından çabuk fark edildi ve daha ön satışlarda, bir ay gibi kısa bir sürede projedeki satışa çıkmış dairelerin yüzde ellisi tükendi” dedi.

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya ise, Dumankaya Cadde, Kurtköy’de üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunuyor. Hızla gelişen ve değerlenen Kurtköy’ün bu gelişiminde Trend, Trend Ekstra, Konsept İstanbul ve Minimal projeleriyle önemli bir rol oynadık.
Yeni projemiz Dumankaya Cadde ile bu bölgedeki konumumuzu daha da güçlendirerek bölge gelişimine katkımızı sürdürüyoruz. Konut, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy’ün tam göbeğinde inşa edilecek Dumankaya Cadde’nin tamamlandığında gerek konumu, gerekse sunduğu olanaklarla Kurtköy’ün yeni buluşma noktası olacağını belirtti.

Dumankaya Cadde yatırımcısına kazandıracak en son bilişim teknolojileri ile donatıldı

Anadolu Yakası’nın önemli merkezlerinden birisi haline gelen Kurtköy’ün tam merkezinde bulunan Dumankaya Cadde, özgün ve şık mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hem yatırım, hem de oturum için son derece cazip bir proje olarak öne çıkıyor. Dumankaya Cadde 10’ar katlı 3 blokta toplam 303 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli dubleks daireler de yer alıyor.

Bloklardan birinin tamamen home office’lere ayrıldığı Dumankaya Cadde’de en son bilişim teknolojisiyle hizmetler de düşünülmüş. Her daireye kurulan kapalı devre yayın ve iletişim platformu sayesinde daire ve home office sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecekler. Ayrıca Cadde sakinlerine “Dumankaya Cadde Yaşam Kartı” verilecek ve kart hem sosyal tesislere girişte, hem de kredi kartı özelliği ile Dumankaya Cadde’deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek. Tüm bunların yanı sıra Dumankaya Cadde sakinleri Dumankaya müşterilerine sunulan Dumankaya Pusula hizmetlerinden dairelerini satın aldıkları günden itibaren faydalanabiliyor.

Cadde’de her türlü konfor düşünüldü

Dumankaya Cadde’nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekan olacak kafeler ve restaurantlar bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projedeki İç Cadde üzerindeki göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katacak. Bunun yanı sıra Dumankaya Cadde’de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.


Geri Dön