29 / 03 / 2024

Dumankaya Dizayn'da teslimler devam ediyor!

 Dumankaya Dizayn'da teslimler devam ediyor!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dizayn

Anadolu Yakasının cazibe merkezi Tuzla - Aydınlı bölgesinde yer alan, farklı mimarisi ve konumuyla dikkat çeken Dumankaya Dizayn’da daire teslimleri sürüyor.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı bölgesinde hayata geçirdiği, konumuyla ve mimarisiyle bulunduğu lokasyona değer katan Dumankaya  Dizayn  projesinde daire teslimleri 31 Ağustos 2012 günü başladı. Dumankaya Pusula Yönetim Hizmetleri tarafından gerçekleştirilen organizasyonlar ile Dumankaya Dizayn projesi kapsamında yer alan 231 dairenin teslimleri 22 Eylül 2012 tarihine kadar devam edecek.



Dumankaya Dizayn daire teslimleri hakkında görüş bildiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun bir enerji harcıyoruz. 2012 yılı bizim için çok önemli bir yıl oldu. Bu yıl toplam yaklaşık 3000 konutu ev sahipleri ile buluşturacağız. Teslimler sırasında ve sonrasında ev sahipleriyle kurduğumuz sürekli iletişimin, Dumankaya ailesini genişletmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.



Dumankaya Dizayn teslimlerinde, site sakinlerinin hem site yönetimi hem de komşuları ile iletişimini arttıran bir platform oluşturmak amacıyla kurulan, site yönetimlerinin faaliyetlerinin, önemli duyurularının, sosyal ve sportif aktivitelerinin yer alacağı  “Dumankaya Dizayn’da Yaşam” Facebook kapalı grubunun tanıtımı da yapıldı. 

Sürmekte olan teslim organizasyonunda Dumankaya İnşaat’ın Pusula Kart, 3D Dizayn, Dumankaya Sigorta, Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri gibi ayrıcalıklı hizmetleri detaylı olarak müşterilere aktarılıyor. 


projeye sor



Geri Dön