24 / 04 / 2024

Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim?

Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Flex

Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 5 blok olarak planlanan proje Anadolu Yakası'nın konut alanında yükselen değeri Kurtköy'e yepyeni bir soluk getiriyor...



Kurtköy  Dumankaya Flex  Konutları,  5 blokta toplam 376 adet konuttan oluşuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor.


Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtına geçmeden önce proje il ilgili bilgileri paylaşalım. Projede yer alan 1+0 konutlar 40 metrekare ile 60 metrekare, 1+1 konutlar 60 metrekare ile 80 metrekare, 2+1 konutlar 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Dumankaya Flex Kurtköy satılık daire fiyatları stüdyo dairelerde 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 2+1 dairelerde maksimum 528 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim?


Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim? sorusuna satış ofisinden verilen yanıt 2014 yılı Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Projede sosyal alanlar ile yeşil alanlara da geniş yer veriliyor.


Dumankaya Flex Kurtköy satış ofisi: Aydınlı Mah. Çamlıbelde Sok. Tuzla - İSTANBUL 


Dumankaya Flex Kurtköy iletişim

Telefon: 444 7 222

Web adresi: www.flexkurtkoydumankaya.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön