26 / 04 / 2024

Dumankaya Flex teslim tarihi!

Dumankaya Flex teslim tarihi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Flex

Dumankaya Flex teslim tarihi 2014 yılının Ağustos olarak belirlendi. Dumankaya Flex projesindeki dairelere sahip olmak için konut kredisi kullanılabiliyor ancak bunun için öncelikle yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor.





Dumankaya İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen  Dumankaya Flex  İstanbul'un Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. İçerisinde 376 adet konutun mevcut olduğu Dumankaya Flex projesinin satış süreci devam ediyor. 


5 blok halinde tasarlanan Dumankaya Flex teslim tarihi öncesinde proje ayrıntılarını paylaşalım: Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatiflerine sahip olan Dumankaya Flex projesindeki  1+0 daireler 40 metrekare ile 60 metrekare arasında, 1+1 daireler  60 metrekare ile 80 metrekare arasında 2+1 daireler  90 metrekare ile 120 metrekare arasındaki büyüklüklerde tasarlanmış durumda. 


Dumankaya Flex teslim tarihi!


Dumankaya Flex fiyat: 


Dumankaya Flex fiyat 'ları stüdyo dairelerde 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor, 2+1 dairelerde maksimum 528 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirimin uygulandığı Dumankaya Flex projesinde banka kredisi kullanılarak daire alınabiliyor. Dumankaya Flex teslim tarihi 'nin ayrıntıları şöyle: 


Dumankaya Flex teslim tarihi: 

Dumankaya Flex teslim tarihi 2014 yılının Ağustos  olarak açıklanıyor. 


Dumankaya Flex teslim tarihi!


Dumankaya Flex nerede? 

Dumankaya Flex açık adresi: Aydınlı Mah. Çamlıbelde Sok. Tuzla - İSTANBUL


Telefon: 444 7 222

Web adresi: www.flexkurtkoydumankaya.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön