19 / 04 / 2024

Dumankaya İkon, reklametre listesinde ilk 5 'te yer aldı!

Dumankaya İkon, reklametre listesinde ilk 5 'te yer aldı!

Dumankaya; Facebook, Twitter, Vimeo, Flickr ve Linkedin gibi sosyal medya platformlarında açtığı kurumsal hesaplarının ardından, İstanbul"un ikonu olmaya aday yeni projesi Dumankaya İkon"u, Facebook"ta hayata geçirdiği bir tagging yarışması ile tanıttı



Teknolojiyi sadece konut üretiminde değil, yaşama alanlarıyla bütünleştirerek yorumlayan Dumankaya; Facebook, Twitter, Vimeo, Flickr ve Linkedin gibi sosyal medya platformlarında açtığı kurumsal hesaplarının ardından, İstanbul"un ikonu olmaya aday yeni projesi Dumankaya İkon"u, Facebook"ta hayata geçirdiği bir tagging yarışması ile tanıttı.

www.facebook.com/dumankayaikon sayfasında 8 Ekim 2010 Cuma günü başlayan uygulama her gün binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

İnşaat sektörü için bir ilk sayılan bu Facebook uygulamasını kullananlar, İstanbul"un yükselen yıldızı Dumankaya İkon"un üzerinde, birlikte yaşamak istedikleri arkadaşlarını etiketleyerek komşularını seçtiler. 9 Kasım"a kadar en çok arkadaşını davet eden katılımcılardan birinciye Apple iPad, ikinciye Sony Play Station 3, üçüncüye ise Nintendo Wii armağan edildi. 8-26 Ekim 2010 tarihleri arasında Dumankaya İkon üzerinde etiketlenen kişi sayısı 71.192"ye ulaştı. Tüm sosyal paydaşları ile daha yakın iletişim içerisinde olmayı amaçlayan Dumankaya, bu iletişimi daha da güçlü hale getirmek için bir sosyal medya ajansı ile çalışmaya başladı.

Türkiye"de inşaat sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan bu iş birliği neticesinde Dumankaya, yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedeflemektedir.

Facebook etiketleme yarışmasını kazananlar;
1.Duygu Sevinçelli Kasap
2.Aslı Atalay
3.Osman Aydın

www.dumankaya.com

(0216) 444 7 222


Geri Dön