26 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat'tan ev isteyene dev destek!

Dumankaya İnşaat'tan ev isteyene dev destek!

Dumankaya İnşaat tarafından başlatılan "ev isteyene dev destek" kampanyasının detaylarına haberimizden ulaşılabilir... Kampanyaya göre peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor...



 Farklı farklı bölgelerde birbirinden lüks konut projelerine imza atan Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyen alıcılar için yeni bir kampanya başlattı. Ödeme kolaylığı sağlayan kampanya göre;

Dumankaya İkon, Dumankaya Dizayn ve Dumankaya Adres Panorama projeleri için Dumankaya Finansman Sistemi ile ödeme yapıldığında 24 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Dumankaya Modern Vadi, Dumankaya Flex Kurtköy ve Dumankaya Cadde projeleri için ise yine Dumankaya Finansman Sistemi ile ödeme yapıldığında 40 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor.

Ayrıca Dumankaya Modern Vadi, Dumankaya Flex Kurtköy ve Dumankaya Cadde projelerinde ara ödeme 2012ye ertelenebiliyor. Hiç peşinat vermeden vade imkanı sunulabiliyor.

Dumankaya İkon, Dumankaya Modern Vadi, Dumankaya Flex, Dumankaya Cadde ve Dumankaya Dizayn projeleri için tamamı nakit veya banka kredisi ile ödeme yapıldığında tutar üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Dumankaya Adres Panorama projesi için tamamı nakit ödeme yapıldığı taktirde daire bedeli üzerinden yüzde 10 oranında; banka kredisi ile alım olduğunda ise yüzde 5 oranında indirim yapılıyor.

1-Dumankaya İkonda fiyatlar 173 bin TL ile 1 milyon 207 bin TL arasında değişiyor.
2-Dumankaya Modern Vadide fiyatlar 100 bin TL ile 456 bin TL arasında değişiyor.
3-Dumankaya Flexte fiyatlar 99 bin TL ile 397 bin TL arasında değişiyor.
4-Dumankaya Caddede fiyatlar 159 bin TL ile 434 bin TL arasında değişiyor.
5-Dumankaya Dizaynda fiyatlar 78 bin TL ile 418 bin TL arasında değişiyor.
6- Dumankaya Adres Panoramada fiyatlar 78 bin TL ile 133 bin TL arasında değişiyor.


444 7 222

www.dumankaya.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön