19 / 04 / 2024

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Halkalı Miks

Dumankaya Miks Halkalı projesinde bölgenin en büyük hastanesine komşu eczane ve sağlık üniteleri satışa sunuluyor



Atakent bölgesinin tek ve rakipsiz AVM'si Dumankaya Miks'te, Kanuni Sultan Süleyman Araştırma Hastanesi'ne bakan, bölümde büyüklükleri 27 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen poliklinik, eczane ve medikal ticari alanlar 17 Ekim 2012'de 15:00'ten itibaren ihaleyle satışa sunuluyor

Temapark'a komşu, bölgedeki on binlerce konuta ve Miks projesinde yer alan 657 suit daireye hizmet verecek benzersiz bir yatırım fırsatı.


79 ticari alanın 18'i ihaleyle satışa sunuluyor. Teklif ve arttırma katılım şartlarına ilişkin bilgiler, Emlak Konut GYO A.Ş Genel Müdürlüğü'nün (0216) 579 15 15 no'lu telefonundan ve Atakent Mah.4. Cadde Menekşe Mevkii Küçükçekmece adresindeki Dumankaya Showroom Projesi Deneyim Merkezi-Halkalı'dan ya da (0212) 697 00 66 no'lu telefondan edinilebilir.

1) Açık arttırma 17/10/2012 tarihinde Emlak Konut GYO A.Ş Genel Müdürlüğü'nde saat 15:00'te yapılacaktır. (Atatürk Mh. Turgut Özal Bulvarı Gardenya Plaza No:11/B Kat 1-8 Ataşehir/İstanbul)

2)Açık arttırmaya katılmak isteyen istekliler geçici teminat tutarına karşılık gelen teminat mektubunu tüm belgeler ile birlikte elden teslim edip karşılığında açık arttırmaya katılım belgesi imzalayıp bayrak alacaklardır. Geçici teminat mektubu, ihale tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalıdır. Teminat miktarını nakit olarak yatırmak isteyen istekliler 17/1072012 tarih saat 15:00'a kadar Emlak Konut GYO A.Ş'nin T.C Vakıflar Bankası Kadıköy Finans Market Şubesin'ndeki ***********12064 no'lu hesaba yatırarak dekont ve ihale için istenen diğer tüm belgeler ile birlikte Emlak Konut GYO A.ş genel Müdürlüğü'ne elden teslim edip açık arttırmaya katılım belgesi imzalayıp bayrak alacaklar.

3)Açık arttırma şartnamesi, Emlak Konut GYO A.Ş Genel Müdürlüğü'nden temin edilecek 

4)Gayrimenkullerin satış şekli; muhammen satış bedeli veya sonucu oluşan satış bedelinin nakden veya vadeli ödemesi ile satılacak

5)Temsili resimler bilgi amaçlı olup, ilgili ticari birimlerin öznitelikleri ihale dosyasında düzenlenmiştir.


projeye sor



Geri Dön