26 / 04 / 2024

Dumankaya Mobil Kanyon'da!

Dumankaya Mobil Kanyon'da!

Dumankaya Mobil 5 gün süreyle Kanyon Alışveriş Merkezi'nde Dumankaya'nın yenilikçi uygulamaları ve projelerinin tanıtımını yapacak



21.10.2009, İstanbul - Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın yeni konsept aracı Dumankaya Mobil altıncı durağı Optimum Alışveriş Merkezi'ni başarıyla tamamladı. Dumankaya Mobil 21-25 Ekim 2009 tarihleri arasında Kanyon Alışveriş Merkezi'nde, Dumankaya'nın yenilikçi uygulamaları ve projelerini tanıtmaya devam edecek.

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Mobil'in Kanyon AVM ayağında, gün içerisinde sürekli gerçekleşecek olan karikatürist performansları ile ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkânı da sağlayacak. 

1 Kasım tarihine kadar İstanbul'u dolaşacak Dumankaya Mobil en son teknolojiye sahip

Dumankaya'nın yenilikçi yüzünü yansıtan ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Dumankaya Mobil'in bir sonraki durağı İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi olacak. Dumankaya, 26 - 27 Ekim tarihleri arasında İçerenköy Carrefour'da Dumankaya Mobil'i ve projelerini ziyaretçilerine tanıtacak.

Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı Dumankaya Mobil son teknoloji kullanılarak tasarlandı. Geniş ve şık dekore edilmiş Dumankaya Mobil'de dokunmatik ekran TV ve laptop'lar ile proje ve hizmetlerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Aracın üst katında ise ziyaretçilere çay, kahve ikramı yapılacak bir de teras yer alıyor.


Geri Dön