28 / 03 / 2024

Dumankaya projelerinde ev alma kampanyası!

Dumankaya projelerinde ev alma kampanyası!

Dumankaya İnşaat, döviz kurundan kaynaklı maliyet artışının henüz projelere yansımadığı ve düşük faiz oranlarının yükselme eğilimi göstermeye başladığı dönemde,projelerinde uyguladığı kampanyalar ile daire sahibi olmak isteyenlere ödeme avantajı sunuyor.



Dumankaya İnşaat, döviz kurundan kaynaklı maliyet artışının henüz projelere yansımadığı ve düşük faiz oranlarının yükselme eğilimi göstermeye başladığı dönemde, satışta olan projelerinde uyguladığı kampanyalar ile daire sahibi olmak isteyenlere ödeme avantajları sunduğunu duyurdu. Maltepe'de sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatüan ile teknolojiyi de bir arada sunan Ritim İstanbul'da Dumankaya İnşaat; 48 ay sıfır faiz, peşinatı 2015'te ödeme ve peşin ödemede yüzde 12 indirim opsiyonlan gibi fırsatlar sunuyor. Emlak Konut-Dumankaya işbirliği ile Halkalı Atakent'te Türkiye'nin ilk tema parkına komşu ayncalıklı konumu ile hayata geçirilen Dumankaya Miks'de daire sahibi olmak isteyenler eylül sonuna kadar 174 bin TL'den başlayan fiyatlarla, peşinat öteleme, yüzde 10 indirim ve 24 ay sıfır faiz seçeneklerinden yararlanabilecek. 


Yasam biçimi spor olanlara Dumankaya İnşaat'm kendini geliştirmeye ve ruhunu zenginleştirmeye ihtiyaç duyan, spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlanna yönelik projelendirdiği Hi-Fit projesinde ev sahibi olmak isteyenler için alternatif oluşturuyor. 48 ay sıfır faiz, 2015'te peşinat ödeme, peşin ödemede yüzde 18 indirim ve kira garantisi kampanyası üe Hi-Fit projesi Kasım 2016'da teslim edilecek. 



Star 




Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com


Geri Dön