23 / 04 / 2024

Dumankaya Vizyon Projesi'nde son kiralamalar devam ediyor!

 Dumankaya Vizyon Projesi'nde son kiralamalar devam ediyor!

Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alan ünitesi Vizyon Bulvar son kiralamalar ile bölgenin yeni çekim merkezi oldu. Projede ticari alanlar 50 ila 5 bin 500 metrekare arasında değişiyor...




Dumankaya İnşaat’ın Kartal kentsel dönüşüm bölgesi içerisinde yer alan ve dünyanın en büyük Adliye Sarayına yürüme mesafesinde hayata geçirdiği Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alan ünitesi Vizyon Bulvar son kiralamalar ile bölgenin yeni çekim merkezi oldu.


Adliye Sarayı ile komşu olması ve bölgede yer alan organize sanayi bölgelerine yakınlığı ile bölgenin yeni cazibe merkezi haline gelen Dumankaya Vizyon Bulvar Kartal’ın ticari üniteleri uluslararası firmaların yanı sıra seçkin firmalar tarafından da tercih edildi.


Yakın geleceğin yatırım merkezi olması gözüyle bakılan Kartal’ın kalbinde yer alan projede U.N. RO-RO İşletmeleri’nden sonra ABB Elektrik, Söylemez Hukuk, Ergaz, ZET Teknoloji, Alemdar Gayrimenkul, Migros, Piatto Restaurant ve VİA Mali Müşavirlik de yerlerini aldılar. Dumankaya Satış Ofisi’nin de ticari alanda hizmet vermeye başladığı proje, farklı markalarla ile birlikte bölgeye yeni bir soluk kazandırdı. 


Kartal’ın en ayrıcalıklı lokasyonlarından birinde yer alan ve E-5 karayolunun deniz tarafında yükselen Vizyon Bulvar, ulaşım açısından da ticari alan müşterilerine pek çok alternatifi bir arada sunuyor. Projenin hemen önünden geçen Kadıköy-Kartal Metro hattı, Kartal ve Pendik deniz otobüsü ile vapur iskeleleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı Vizyon Bulvar'a ulaşılabilirliği daha kolay bir hale getiriyor. 


Toplamda 16 bin metrekarelik bir alana sahip Vizyon Bulvar’da her ihtiyaca ve gereksinime göre doğru ölçeklerde tasarlanan ofis ve ticari alanlar 50 – 5.500 m2 arasında değişiyor.  A tipi ofis gereksinimlerine göre tasarlanan Vizyon Bulvar; lostra salonundan kuru temizlemeye, 7/24 güvenlik hizmetlerinden otopark-vale hizmetlerine ve profesyonel bina yönetimine, ofislere servis yapan restoranlardan cafelere kadar pek çok farklı hizmeti bir arada sunuyor.


Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür. Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor. 



Geri Dön