25 / 04 / 2024

Dumankaya yarı fiyatına daire satıyor!

Dumankaya yarı fiyatına daire satıyor!

Dumankaya İnşaat, hayata geçirdiği "Fifti-Fifti" adlı yeni finansman modelini tanıttı. Proje konut yatırımının yarısını ödemeyi taahhüt ediyor. Yeni kampanyanın reklam yüzü sunucu Saba Tümer oldu.



Dumankaya İnşaat, hayata geçirdiği "Fifti-Fifti" adlı yeni finansman modelini tanıttı. Proje konut yatırımının yarısını ödemeyi taahhüt ediyor. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Uğur Dumankaya, "Bu yeni finansman sistemi üzerinde yoğun olarak çalışılmış, rasyonel ve matematiksel temeli olan bir model. Fifti-Fifti Modeli oldukça basit temellere dayanan ve tüketici ile bir araya geldiğimiz bir finansal kardeşlik projesi" dedi. 


Fifti-Fifti Modeli'nde yatırıma beğendiği konut için toplam bedelin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında kendi belirlediği bir miktarı peşinat olarak yatıracak. 


Dumankaya'nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde 50 için Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesini gerçekleştirecek. Bu süre boyunca daire sahibine düzenli ödenecek getiri desteği ile konut kredisinin kalan yarısı da Dumankaya tarafından finanse edilmiş olacak. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya modelinin hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki konutlar veya tüm ticari ünitelerde geçerli olacağını söyledi. 


Sözcü






Geri Dön