29 / 03 / 2024

Dünyada emlak fiyatlarının en yüksek olduğu caddelerin 4'ü İstanbul'da!

Dünyada emlak fiyatlarının en yüksek olduğu caddelerin 4'ü İstanbul'da!

Bir emlak firmasının yaptığı ve perakende satış yapan dükkan fiyatlarının incelendiği araştırmaya göre; İstiklal, Abdi İpekçi, Vali Konağı ve Bağdat caddeleri dünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu caddeler arasında yer alıyor...




İstiklal, Abdi İpekçi, Vali Konağı ve Bağdat caddeleri, emlak fiyatlarıyla dünyada en pahalılar liginde yer alıyor.



Dünyada emlak fiyatlarının en yüksek olduğu caddelerin 4'ü İstanbul'da... Bir emlak firmasının yaptığı ve perakende satış yapan dükkan fiyatlarının incelendiği araştırmaya göre; İstiklal, Abdi İpekçi, Vali Konağı ve Bağdat caddeleri dünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu caddeler arasında yer alıyor. 


300 BİN LİRALIK KİRA


İstiklal Caddesi'nde dükkanın boyutuna göre kiralar yaklaşık 20 bin liradan başlıyor, 300 bin liraya kadar çıkıyor. Dükkan satın almak isteyenler içinse rakamlar milyon liralarla ifade ediliyor. Vali Konağı ve Abdi İpekçi caddelerinde ise dükkan kiraları metrekare birim fiyatı üzerinden değil, dükkanın bulunduğu konum ve o konumun popülaritesine göre ölçülüyor. En pahalı caddeler listesinin ilk 3 sırasını ise Hong Kong'daki Causeway Bay Caddesi, New York'taki 5. Cadde ve Paris'teki Champs-Elysees oluşturuyor. 


Takvim Gazetesi 


Geri Dön