28 / 03 / 2024

Dünyanın en iyi 100 oteli içinde 20 Türk oteli var!

Dünyanın en iyi 100 oteli içinde 20 Türk oteli var!

Dünyanın en iyi 100 oteli arasında Türkiye'den toplam 20 otel yer aldı



En iyi TUI oteli Delphin Deluxe Resort oldu. Dünyanın önde gelen tur operatörlerinden TUI'nin, her yıl gerçekleştirdiği geleneksel 'Holly' ödül töreninde bu yıl dünyanın en iyi 100 oteli arasında Türkiye'den 20 otel yer aldı. Antalya Çelebi Marina'da bulunan Yoma Restoran'da gerçekleştirilen ödül töreninde 'En İyi TUI Oteli' Karaburun'daki Delphin Deluxe Resort seçilirken, 'En İyi Doğu Akdeniz TUI Oteli' de Delphin Palace Hotel oldu. Dalaman'da bulunan İberotel Sarıgerme Park, bin üzerinden 953 puanla yeniden TUI Çevre Koruma Şampiyonu otel oldu. Robinson Club Nobilis, Robinson Club Pamfilya ve Magic Life Kemer Imperial otelleri de Çevre Koruma Şampiyonu oteller oldu.

YARIŞMAYA 10 BİN OTEL KATILDI
Törende TUI Almanya Orta ve Uzak Mesafeler Turizmi Yöneticisi Dr. Ingo Burmester otellere ödüllerini taktim etti. Burmester yılda 10 bin otel işletmesinin katıldığı yarışma için 500 bin anket formunun değerlendirildiğini söyledi. Listede Türkiye dışında Almanya'dan 7, Avusturya'dan 6 , İspanya-Kanarya Adaları'ndan 17 , İspanya- Balearlar'dan 11 otel yer aldı.

Türkiye'den ödül kazanan 20 otel
Amara Beach Resort (Side)
Amara Wing Resort (Kemer)
Barut Hotel&Appartements Arum (Side)
Barut Hotel Acanthus (Side)
Barut Hotel Hemera Resort&Spa (Side)
Barut Hotel Lara Resort Spa&Suites (Lara)
Club Ali Bey (Manavgat)
Club Ali Bey (Belek)
Gloria Serenity Resort (Belek)
Hillside Beach Club (Fethiye)
Hotel Delphin Deluxe Resort (Karaburun)
Hotel Delphin Palace (Lara)
Hotel Melas Resort (Side)
Iberotel Sarıgerme Park (Sarıgerme)
Kempinski Hotel the Dome (Belek)
Kirman Hotel Arycanda de Luxe (Karaburun)
Kumköy Beach Resort&Spa (Side)
Magic Life Kemer İmperial (Kemer)
Robinson Club Nobilis (Belek)
Robinson Club Pamfilya (Side)
Müjdat GÖKTAŞ/Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dünyanın en iyi oteli Delphin Palace Lara
Dünyanın en büyük tur operatörlerinden TUI'nin 'Dünyanın En İyi 100 Oteli' listesine Türkiye'den 20 otel girdi

 TUI, en iyileri, dünya çapında çalıştığı 10 bin otelde konaklattığı 500 bin müşterisi arasında yaptığı anketle belirledi. TUI'nın çalıştığı oteller arasında Delphin Palace Lara, dünyanın en iyi oteli seçildi. 20 Türk oteline, Antalya'da düzenlenen törenle 'TUI Holly' ödülleri verildi. Törene TUI Almanya Orta ve Uzak Mesafeler Turizm Yöneticisi Dr. Ingo Burmester, TUI Doğa Avrupa Destinasyonlar Müdürü Stefan Baummert, TUI Doğu Akdeniz Oteller Sorumlusu Guido Wierling, TUI Kalite ve Çevre Koruma Departmanı Yöneticisi Dr. Harald Zeiss ve turizmciler katıldı. Delphin Palace Lara Oteli ayrıca, 'En İyi Doğu Akdeniz Oteli Ödülü'ne de layık görüldü. TUI'nin en iyi 100 otelinde Türkiye dışında Almanya'dan 7, Avusturya'dan 6, İspanya- Kanarya Adaları'ndan 17, İspanya- Balearlar'dan 11, İspanya- Kıta'dan 4 , Portekiz- Madeira'dan 9, Mısır'dan 8, Tunus'tan 3, Yunanistan'dan 7 otel ile Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nd
Takvim

Dünyanın en iyi oteli Antalya'da 
 
Dünyanın en iyi 100 oteli arasında yer alan 20 Türk oteline, Antalya'da düzenlenen törenle 'TUI Holly' ödülleri verilirken Delphin Palace Lara Oteli, dünyanın en iyi oteli seçildi. Dünyanın en büyük tur operatörlerinden biri olan TUI'nin dünyada çalıştığı 10 bin otelde konaklattığı 500 bin müşterisi arasında yaptığı anketle belirlediği 'Dünyanın En İyi 100 Oteli' arasına giren 20 Türk oteli için Antalya Limanı'nda ödül töreni düzenlendi.  
 
TUI Doğu Akdeniz Oteller Sorumlusu Guido Wierling, 20 Türk oteli yöneticisine ödüllerini verdi. Wierling daha sonra, TUI ile çalışan dünyadaki oteller arasında yapılan seçimde dünyanın en iyi otelinin Delphin Palace Lara Oteli olduğunu açıkladı. Delphin Palace Lara Oteli'nin ayrıca 'En İyi Doğu Akdeniz Oteli Ödülü'ne de layık görüldüğünü belirten Wierling, otel sahipleri Tolga, Egemen ve Yıldırım Cömertoğlu kardeşlere ödüllerini verdi. 'Dünyanın Çevreyi En İyi Koruyan Oteli' ödülüne ise Iber Otel Sarıgerme Park Otel layık görüldü.
Zaman


Geri Dön