16 / 04 / 2024

Dünyanın zirve markası Hafele Bursa İnşaat Zirvesi'nde!

Dünyanın zirve markası Hafele Bursa İnşaat Zirvesi'nde!

Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle dünyanın zirve markası olan Hafele, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nin sponsorlarından biri oldu...



Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle dünyanın zirve markası olan Hafele, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nin sponsorlarından biri oldu.


İnşaat Burada Dergisi tarafından düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer alan önemli isimlerin yanı sıra sektör profesyonelleri, bölge müteahhitleri, kamu kuruluşları ve yöneticiler de katıldı.


Oturumlar, inşaat sektörünün gelecek beklentileri, sektörü bekleyen riskler ve fırsatlar; konut sektöründe ekonomik riskler, konut kredilerinde yaşanan dalgalanmaların inşaat sektörüne etkileri, kredi faizlerinde gelecek hesapları; Bursa’nın mevcut konut stoğu ve gelecek konut yapısına bakış; konut sektörü ve yeni nesil pazarlama anlayışı, konut sektöründe yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar başlığı altında düzenlendi.

Bursa İnşaat Zirvesi’nin konuşmacıları arasında yer alan Häfele İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konuşmasında Häfele’nin ürünler üzerinden “mutluluk satan bir marka” olduğu vurgusunu yaptı; Amerika ve İngiltere’nin emlak sektörüyle karşılaştırarak, konut satın alma kararlarında kadının etkisinin Amerika’da yüzde 91, İngiltere’de yüzde 89, Türkiye’de ise yüzde 100 olduğunu ortaya koyan araştırmanın sonuçlarını paylaştı.

TUIK verilerine dayanarak Türkiye’deki konut satışlarına yönelik bir değerlendirme yapan Uytun, Türkiye’deki konut satışlarının son dört senede kayda değer oranda artış gözlendiğini ve bu açıdan inşaat sektörünün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek son dönemde konsept projelerin öne çıktığını vurguladı: “Bu gelişme sektörü olumlu etkilediği gibi, bizim ürün yelpazemiz ve hizmet yöntemimizle bire bir uyum gösteriyor, Bu yüzden de hem yeni, hem de yenilenen konut projelerinde Häfele olarak çok tercih ediliyoruz.” 

Kadınların Häfele’nin mutfak ve banyo dünyasına kattığı yeniliklerin hep yakın takipçisi olduğunu ekleyen Uytun, “Bu da markamız açısından gerçekten mutluluk verici bir durum“ diyerek mutfak mobilyaları sektörüne giren teknolojiyi de Häfele’nin temsil ettiğini vurguladı.

Konuşmasını bitirirken Bursa İnşaat Zirvesi’ne destek vermekten onur duyduğunu söyleyen Uytun, Häfele olarak Bursa’dan başlayarak Anadolu’nun farklı illerinde sektör öncüleri ve yatırımcılarla buluşmaya ve destek vermeye devam edeceklerini belirtti.




HAFELE HAKKINDA


90 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan franchise mağazalarıyla iş ortaklarına ve son tüketiciye daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 binin üzerinde farklı üründen oluşan geniş yelpazesiyle iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.



Geri Dön