23 / 04 / 2024

halefe mobilya ürünleri

halefe mobilya ürünleri

Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle dünyanın zirve markası olan Hafele, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nin sponsorlarından biri oldu...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Eyüpsultan'da Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Ahmad Zemam tarafından kuruldu.

halefe mobilya ürünleri Haberi

halefe mobilya ürünleri

Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle dünyanın zirve markası olan Hafele, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nin sponsorlarından biri oldu.


İnşaat Burada Dergisi tarafından düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer alan önemli isimlerin yanı sıra sektör profesyonelleri, bölge müteahhitleri, kamu kuruluşları ve yöneticiler de katıldı.


Oturumlar, inşaat sektörünün gelecek beklentileri, sektörü bekleyen riskler ve fırsatlar; konut sektöründe ekonomik riskler, konut kredilerinde yaşanan dalgalanmaların inşaat sektörüne etkileri, kredi faizlerinde gelecek hesapları; Bursa’nın mevcut konut stoğu ve gelecek konut yapısına bakış; konut sektörü ve yeni nesil pazarlama anlayışı, konut sektöründe yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar başlığı altında düzenlendi.

Bursa İnşaat Zirvesi’nin konuşmacıları arasında yer alan Häfele İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konuşmasında Häfele’nin ürünler üzerinden “mutluluk satan bir marka”...