29 / 03 / 2024

halefe bursa inşaat zirvesi

halefe bursa inşaat zirvesi

Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle dünyanın zirve markası olan Hafele, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nin sponsorlarından biri oldu...

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nda inşaat yapılamayacak!

Özel Orman Hissedarı Hüseyin Cihangir Dönmez, Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nındaki inşaat yasağını kaleme aldı. 

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'na inşaat yapılamayacak!

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nın 460 dönümlük kısmında inşaat yapılamayacak. Peki bu karar nasıl alındı? Özel Orman Mesul Müdürü Hüseyin Cihangir Dönmez, anlattı...

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Bursa'da 206.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 16 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

halefe bursa inşaat zirvesi Haberi

halefe bursa inşaat zirvesi

Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle dünyanın zirve markası olan Hafele, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nin sponsorlarından biri oldu.


İnşaat Burada Dergisi tarafından düzenlenen Bursa İnşaat Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer alan önemli isimlerin yanı sıra sektör profesyonelleri, bölge müteahhitleri, kamu kuruluşları ve yöneticiler de katıldı.


Oturumlar, inşaat sektörünün gelecek beklentileri, sektörü bekleyen riskler ve fırsatlar; konut sektöründe ekonomik riskler, konut kredilerinde yaşanan dalgalanmaların inşaat sektörüne etkileri, kredi faizlerinde gelecek hesapları; Bursa’nın mevcut konut stoğu ve gelecek konut yapısına bakış; konut sektörü ve yeni nesil pazarlama anlayışı, konut sektöründe yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar başlığı altında düzenlendi.

Bursa İnşaat Zirvesi’nin konuşmacıları arasında yer alan Häfele İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konuşmasında Häfele’nin ürünler üzerinden “mutluluk satan bir marka”...