24 / 04 / 2024

Duygu Meltem Yalçınkaya Avrupa'da büyük ilgi görüyor!

Duygu Meltem Yalçınkaya Avrupa'da büyük ilgi görüyor!

Avrupa’da gittiği bütün ülkelerde, izleyicilerin büyük bir coşkusuyla karşılaşan Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya ,’’Ben bir sanatçı değilim, oyuncu değilim ama bu kadar sevgi karşısında çok mutlu oluyorum’’dedi...




Avrupa’da gittiği bütün ülkelerde, izleyicilerin büyük bir coşkusuyla karşılaşan Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya ,’’Ben bir sanatçı değilim, oyuncu değilim ama bu kadar sevgi karşısında çok mutlu oluyorum’’dedi.


5 yıldan bu yana Atv Avrupa, Kanal 7 ve Stv Avrupa kanallarında Emlak Turu programıyla izleyicilerin karşısına çıkan ayrıca Beyaz Tv, Sky Türk, Show Max, Show Türk, Bugün tv gibi kanallarda yaptığı emlak programlarını sunan DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya, bu sayede 10 binin üzerinde izleyicisini ev sahibi yaptı.


Sunuculuğunu yaptığı televizyon programlarıyla izleyicileri tarafından tanınan, Emlak Kraliçesi Yalçınkaya, çeşitli organizasyonlar için de gittiği Almanya, Fransa, Hollanda, Avusturya ve İsviçre ‘deki gurbetçiler tarafından bir aktris,oyuncu ve sanatçı gibi karşılanıyor ve,kendisinden imzalı resim almak, hatıra fotoğrafı çektirmek için gurbetçiler yarışıyor.


Geri Dön