19 / 03 / 2024

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 



AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 17 Temmuz 2019 tarihinde Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşanan sel afeti sonrasında evleri zarar gören vatandaşlar için 70 konutun inşa edilmesi konusundaki çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Keşir, yaptığı yazılı açıklamada, 17 Temmuz 2019 tarihinde meydana gelen sel afeti sonrasında evleri zarar gören 74 ailenin konut haklarının kabul edildiğini ve yer gösteren 7 ailenin yerlerinin daha önce onaylandığını hatırlattı.

Düzce Akçakoca da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

Keşir, yayla köyünde evleri heyelandan etkilenen 3 aileyi de kapsayan hak sahibi ailelerin yer gösterilemediği için protokollerin tamamlanamadığını ifade ederek "Öncelikle İçişleri Bakanlığı ve AFAD ile yaptığımız görüşmeler, akabinde  TOKİ  ile yapılan görüşme sonrasında, Düzce Merkez ilçede arsa tahsisi ile hak sahiplerine 70 konutun inşa edilmesi hususundaki çalışmalarımızda sona gelindi. Hak sahibi vatandaşlarımız için yıl içerisinde konut inşaatı başlayacak ve yapılacak kura sonrasında süreç tamamlanacaktır." ifadesini kullandı. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!


Geri Dön