18 / 04 / 2024

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.




Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmalarında üç bulvar tamamlandı. Kuyumcuzade Bulvarı ile başlayan çalışmalar Nezih Tütüncüoğlu’nda yapılan at yapı çalışmalarının ardından asfalt serilmesi ile birlikte sona erecek.


Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlandı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Nezih Türüncüoğlu Bulvarı’nda devam eden altyapı çalışmalarının da bitirilmesi ile birlikte caddeye bazalt asfalt serme işlemi yapılacak. Böylece Kuyumcuzade, Atatürk, Mehmet Akif ve Nezih Tütüncüoğlu bulvarlarında planlanan bazalt asfaltlama işi tamamlanmış olacak.



Olay 53


Geri Dön