18 / 04 / 2024

Düzce Üniversitesi yolu asfaltlanıyor!

Düzce Üniversitesi yolu asfaltlanıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, seçim öncesi verdiği sözü tuttu. Yıllardır Düzce kamuoyunda yılan hikayesine dönen Düzce Üniversitesi yolunda nihayet asfaltlama çalışması başladı. Yolun asfaltlanma maliyeti ise 1 milyon TL...




Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, seçim öncesi verdiği sözü tuttu. Yıllardır Düzce Kamuoyunda yılan hikayesine dönen Düzce Üniversitesi yolunda nihayet asfaltlama çalışması başladı.


Düzce Üniversitesi yolu sonunda asfalta kavuşuyor. Mehmet Keleş 30 Mart seçimleri öncesinde seçilmesi durumunda üniversite yolunun asfaltlanacağı sözünü vermişti. 30 Mart sonrası koltuğa oturan Başkan Keleş’in ilk icraatı üniversite yolunun asfaltlanması oldu.


2 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA 18 METRE GENİŞLİĞİNDE


Yolun asfaltlanmasıyla ilgili olarak teknik bilgiler de veren Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, yolun sıcak asfalt ve üstyapıdaki çevre düzenlemesiyle ilgili bütün kısımlarının Düzce Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile yapılacağını söyledi.


Başkan Yardımcısı Yenersoy "Orta refüjler dahil çift yönlü bölünmüş yol 18 metre genişliğinde. Akçakoca Düzce Karayolu kavşağından başlayarak üniversitenin girişine kadar yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda. Yolun tamamı sıcak asfalt yapılacak. Yolun asfaltlanma maliyeti ise 1 milyon TL. Bu maliyet tamamen Düzce Belediyesi öz kaynaklarından karşılanıyor. Başkanımız Mehmet Keleş seçimden önce ilk işlerimizden birinin bu olacağını söylemişti. Başkanımız verdiği sözü yerine getiriyoruz yolu asfaltlıyoruz. Yıllardır çözülmeyen bu sorundan artık söz edilmeyecek" dedi.


Başkan Yardımcısı Yenersoy, sıcak asfalt çalışmasının ardından yolun her iki cephesindeki kaldırım düzenlemesinin ardından çevre düzenlemesinin de tamamlanarak çiçeklendirileceğini ifade etti.



Haber Çorlu


Geri Dön