16 / 04 / 2024

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.



Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale edecek. İhale 13 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.


Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığından:
1-) Düzce ili Akçakoca ilçesi Yukarı Mahalle 292 ada 22 numaralı parselde 12.812,10 m² alanda Aquapark, Restaurant ve Konaklama Tesisi yapılması ve işletilmesi işi, 18+2 yıllığına Mülkiyeti Gayri Hak Tesisine göre 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü artırma ile ihale edilecektir.
2-) İşin ihalesi 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10.30’da Akçakoca Belediye Başkanlığı Encümen salonunda ve Encümen Huzurunda Kapalı Teklif Usulü artırma ile yapılacaktır

Düzce de 22.5 milyon TL ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

3-) İhale şartnamesi Akçakoca Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir veya Belediyemiz Tahsilat servisine ihale şartname bedeli olan 2.000,00 TL (İkibinTürkLirası) yatırılarak Destek Hizmetleri Müdürlüğünden alabilir.
4-) Aquapark hizmetleri ve Aquapark hizmetleri dışında yapılacak herhangi bir sosyal veya kültürel faaliyetlerde elde edilecek CİRONUN %3’ü oranında ücret ayrıca yüklenici tarafından belediye veznesine her ayın 20. akşamına kadar yatırılması gerekmektedir.

Düzce de 22.5 milyon TL ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

5-) İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişi ve kişilerde aşağıdaki şartlar aranır;
a) Türkiyede tebligat için adres beyanı vermesi. (Kanuni İkametgah Belgesi)
b) Nüfus Cüzdanı Sureti
c) Geçici Teminatı gösterir belge vermesi (mektup veya makbuz)
d) Noter Tasdikli imza sirküleri
e) Vekaleten katılınıyorsa, noterce tasdikli vekaletname
f) Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi
g) Tüzel kişi olması halinde, Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge
h) Her sayfası imzalanmış şartname
i) Şartname aldığına dair makbuz
j) Türkiye kanunlarına göre faaliyet gösteren bankalarda istekli hesabında en az
5.000.000,00 TL (Beşmilyontürklirası) olduğuna dair banka dekontu
Duyurulur.


Geri Dön