29 / 03 / 2024

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!


Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Dovletmyrat Jumadurdyyev tarafından kuruldu.



Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Dovletmyrat Jumadurdyyev tarafından kuruldu.

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek - Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. - Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. - Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. - Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı. - Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. - Her türlü motorlu taşıt ticareti, alım satım, kiralama, ithalat ve ihracatını yapmak. - Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. - Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. - Yurt içinde bulunan yabancı uyruklu kişilerin oturma izni, çalışma izni ve vatandaşlık işlemlerinin başvuru ve takip hizmetlerini yapmak.

Adres: HAMİDİYE MAH.CENDERE CAD. NO:103/2 İÇ KAPI NO:47 KAĞITHANE


Geri Dön