26 / 04 / 2024

DYO, renklerin ritmini müzikle buluşturacak!

DYO, renklerin ritmini müzikle buluşturacak!

Paintistanbul Fuar ve Kongresi’nin ana sponsorlarından ve katılımcılarından olan DYO, paintistanbul’u müziğin ritmi ile renklendirecek. Boya sektörü, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı’na hazırlanıyor.



Boya sektörü, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı’na hazırlanıyor. Paintistanbul Fuar ve Kongresi’nin ana sponsorlarından ve katılımcılarından olan DYO, paintistanbul’u müziğin ritmi ile renklendirecek. DYO çalışanlarından oluşan perküsyon ekibi, fuara özel canlı performanslarını açılışta sergileyecek. Ekibin eğitimini de üstlenen ünlü perküsyon sanatçısı, eğitmen ve besteci Engin Gürkey de renklerin ritmini tutan bu performansa ekibi ile eşlik edecek.


 

DYO; dekoratif boyalar, ısı yalıtımı, sanayi boyaları, mobilya boyaları, toz boya, bobin boyaları, oto tamir boyaları, deniz boyaları ve matbaa mürekkepleri gibi farklı sektörlere yönelik geniş ürün yelpazesi ile katılacağı paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuarı’nda 3. Hall C1 no’lu standında yer alacak. Fuarın ziyaretçileri, Engin Gürkey yönetimindeki DYO perküsyon ekibinin gösterisini 23 Ekim’de izleyebilecek.


 


Türk boya sektörü, bu yıl üçüncü kez düzenlenen Paintistanbul Fuarı’nda bir araya gelirken DYO da sergileyeceği yenilikçi ürünler ve özel gösterisi ile dikkatleri üzerine çekecek.


 



Geri Dön