29 / 03 / 2024

Şahin Park Otel butik konseptiyle müşterileriyle buluşuyor!

Şahin Park Otel butik konseptiyle müşterileriyle buluşuyor!

Doğan Şahin Mobilya, 50 yılı aşkın süredir faaliyetini sürdürdüğü mobilya sektörünün ardından turizm sektörüne adım attı. Firmanın ilk turizm yatırımı olan Şahin Park Otel; 48 odalı, 106 yatak kapasiteli, 3 yıldızlı butik konseptiyle müşterileriyle buluşu



Doğan Şahin Mobilya, 50 yılı aşkın süredir faaliyetini sürdürdüğü mobilya sektörünün ardından turizm sektörüne adım attı. Firmanın ilk turizm yatırımı olan Şahin Park Otel; 4 adet süit, 2 adet connection room olmak üzere toplam 48 odalı, 106 yatak kapasiteli, 3 yıldızlı butik konseptiyle müşterileriyle buluşuyor.

Şahin Park'ta bir şehir otelinden beklenen tüm standartların bulunduğunu dile getiren Genel Müdür Ahmet Şahin, ferah odalarda yatak ebatları standartların üzerinde tutularak kişisel konforun en üst seviyeye çıkartıldığını belirtti. Odalarda kablolu yayın, LCD televizyonlar, harici hatlı telefon ve paralel banyo telefonu, klima, minibar; süit ve connection roomlarda jakuzi, saç kurutma makinesi, elektronik kilitli kasa, sıcak içecek ikram barı, ücretsiz kablosuz internet ağı imkanları bulunduğunu ifade eden Şahin, "Eğitimli ve sürekli güler yüzlü personelimizle hizmet sunuyoruz. Zengin açık büfe kahvaltılar için konuklarımız Yazılıkaya Salon'da ağırlıyoruz. Kurumsal toplantı, evlilik veya nişan gibi özel günler, özel davetler için tüm ekipmanlarıyla, termal konforu sağlanmış çok amaçlı Park Salonumuzu hazırladık. 500 metrekare kapalı, 600 metrekare açık alana sahip olan Park Salon; kapalı devre ses düzeni ve kablosuz internet bağlantısına sahip olmanın yanı sıra barissol ile doğrudan spot ışıkla aydınlatılıyor ve yangın güvenlik tesisatıyla donatılmış, yangın anında devreye giren sprinkler mevcut" bilgisini vrdi.

Şehir merkezinde bulunan tesisin birçok avantaj sunduğunu ifade eden Ahmet Şahin, "Şehir içi ulaşım kolaylığıyla birlikte otelimiz tren garına 10, havalimanına 20, otogara 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca Eskişehir'de görmek isteyeceğiniz tüm mekanlara olan yakınlığı ile alışveriş, gezi ve kültür turları tutkunları için vazgeçilmeyen adres olacağız. Sürekli artan yerli ve yabancı turist sayısıyla Türkiye'nin en gözde şehirlerinden biri olan Eskişehir'e yakışan bir işletmeyi açmanın heyecanını yaşıyoruz" şeklinde konuştu.


Geri Dön