20 / 04 / 2024

E1 Holding İstanbul'da hizmet verecek!

E1 Holding İstanbul'da hizmet verecek!

Almanya Merkezli E1 Holding’in kurucusu, genç ve başarılı yönetim kurulu başkanı Muharrem Erdoğdu şirketlerinin en son halkasını İstanbul’da kurdu. E1 Uluslararası Gayrimenkul yatırım Hizmetleri A.Ş. adıyla hizmet verecek.



Almanya Merkezli E1 Holding’in kurucusu, genç ve başarılı yönetim kurulu başkanı Muharrem Erdoğdu şirketlerinin en son halkasını İstanbul’da kurdu. Uluslararası, kaliteli ve zengin yatırım portföyünü elinde bulunduran E1 Holding, yerli ve yabancı yatırımcılarına birebir hizmet veriyor.


Sektörde zirveye gelen, Almanya’nın Wiesbaden şehirinde doğup büyüyen iş adamı Erdoğdu, başarısının sırrını inanmak olarak tanımlıyor. Şimdiye kadar yatırımcılarına değer katarak başarılı bir yol haritası çizen genç iş adamı, artık ülkesine de E1 ULUSLARARASI GAYRİMENKUL YATIRIM HİZMETLERİ A.Ş. adıyla değer katacak.


Türkiye’de yatırım yapıtaşlarını yerine oturtacağı düşünülen şirketin saygın ortakları ile iş birliği ile Türkiye’nin zor zamanlarını atlatabilmesi konusunda çözümsel projeler yapacağı düşünülüyor. Yatırımın ülke kalkınması ile doğrudan ilişkilendiren görüş ile Türkiye sektörüne adım atan Muharrem Erdoğdu sadece mekanın değil zamanın yönetimini de yatırım ile yapılabileceği görüşünde.



Geri Dön