25 / 04 / 2024

Eagle Park Kartal nerede?

Eagle Park Kartal nerede?

Firma: Ase Yapı

Proje: Eagle Park

Eagle Park Kartal nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Eagle Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...



Ase Yapı projesi olan  Eagle Park  Kartal'da yükseliyor. Toplamda 125 konuttan meydana gelen Eagle Park Kartal nerede sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Ase Yapı Eagle Park satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 5 bin 374 metrekare olan Eagle Park Kartal projesinde 8 bin 588 metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. 


Eagle Park Kartal satış fiyatları 330 bin liradan başlıyor. Projedeki 3+1 dairelerin fiyatları 700 bin liradan başlarken dubleks dairelerin fiyatları ise 850 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Eagle Park Kartal ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Proje kapsamında oyun alanları, buhar banyosu, kapalı otopark, spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, squash, sauna ve de fitness center yer alıyor. 


Eagle Park Kartal nerede?

Eagle Park Kartal nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Kordonboyu Mahallesi, Tekel Caddesi, No:52/54 Atalar/Kartal. 


Eagle Park Kartal satış ofisi

Telefon: 0216 517 05 70

Web Adresi: www.eagleparkevleri.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön