25 / 04 / 2024

Eagle Park Kartal Evleri!

Eagle Park Kartal Evleri!

Firma: Ase Yapı

Proje: Eagle Park

2+1 dairelerin tamamının satıldığı Eagle Park Kartal Evleri ‘nin güncel bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz…




1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daire alternatiflerine sahip olan  Eagle Park  Kartal Evleri İstanbul’un Anadolu Yakası bölgesinde Kartal’da yer alıyor. 


5 bin 374 metrekarelik arsa alanına sahip olan Eagle Park Kartal Evleri 7 bloktan oluşacak şekilde tasarlandı.  İçerisinde 125 dairenin bulunduğu Eagle Park Kartal Evleri projesinde bulunan 2+1 dairelerin tamamı satılmış durumda. 


8 bin 588 metrekarelik inşaat alanına yayılan Eagle Park Kartal Evleri  Ase Yapı  tarafından yükseliyor. Eagle Park Kartal Evleri projesinin daire fiyatları şöyle: 


Eagle Park Kartal Evleri fiyat listesi: 


Eagle Park Kartal Evleri ‘nde bulunan 1+1 daireler 330 bin liradan, 3+1 daireler 700 bin liradan, dubleks daireler 850 bin liradan başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor. 


Eagle Park Kartal Evleri ödeme: 


Eagle Park Kartal Evleri projesinde daire tutarının yüzde 40’ı peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar için banka kredisi kapsamında sunulan vade olanağından yararlanılabiliyor. 


Dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılan Eagle Park Kartal Evleri konum olarak sahil yoluna 10 dakika mesafede hayata geçirildi.  Projede yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, squash salonu ve basketbol sahası gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Telefon: 0216 517 05 70

Web Adresi: www.eagleparkevleri.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön