28 / 03 / 2024

Eagle Residence ile Sapphire Gayrimenkul iş birliği yaptı!

Eagle Residence ile Sapphire Gayrimenkul iş birliği yaptı!

ERA SAPPHİRE GAYRİMENKUL Proje Geliştirme Müdürü Funda Özergüven, PANA YAPI bünyesinde yer alan Residence Eagle Projesi’nin satışlarını ERA Sapphire Gayrimenkul olarak üstlendiklerini açıkladı.



2016 yılının hareketli ve bereketli geçeceğine inandığını söyleyen ERA SAPPHIRE GAYRIMENKUL Proje Geliştirme Müdürü Funda Özergüven; ‘2016 yılının şanslı geldiği ilk haftasından belli oldu’ diyerek, PANA YAPI bünyesinde yer alan Residence Eagle Projesi’nin satışlarını ERA Spphıre Gayrimenkul olarak üstlendiklerini açıkladı.


PANA YAPI bünyesinde Anadolu Yakası Kartal’da yer alan Residence Eagle Projesi, Era Sapphıre Gayrimenkul’ün uzman ekibiyle ile satış ofisinde satışlarına devam edecektir. A Blok ve B Blok halinde 2 bloktan oluşan Residence Eagle’de, A Blok Konut – B Blok Ticari ( Alışveriş alanları Mevcut) şeklinde tasarlandı. Projede, 52 m2 ile 130 m2 arasında değişen 1+0 – 1+1 – 2+1 – 3+1 olmak üzere 6 farklı tipte konut seçenekleri bulunuyor. Kat bahçeli konutların da yer aldığı Residence Eagle’de, 275.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.


Residence Eagle Projesinde dairelerin tamamına yakın bir bölümü marmara ve adalar manzaralı. İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde lokasyonlarından birinde konumlandırılan proje, denize 5 dk, iskeleye 1 dk, marinaya 2dk ve E-5 sadece 1,4 km mesafededir. Bir başka deyişle ‘’ Dünya’nın göz bebeği’’ İstanbul elinizin altında…


Sosyal olanaklarıyla ayrıcalıklı yaşam alanları sunan Residence Eagle’de, fitness center, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi imkanlar bulunuyor.


SATIŞ OFİSİ

Yunus Mah. Yunus Cad. No:10 Kartal / İSTANBUL

Satış Ofisi Tel:  0216 374 14 13

Era Sapphıre Gayrimenkul Tel : 0216 540 19 46


Geri Dön