26 / 04 / 2024

Sapphire Gayrimenkul pana yapı iş birliği

Sapphire Gayrimenkul pana yapı iş birliği

ERA SAPPHİRE GAYRİMENKUL Proje Geliştirme Müdürü Funda Özergüven, PANA YAPI bünyesinde yer alan Residence Eagle Projesi’nin satışlarını ERA Sapphire Gayrimenkul olarak üstlendiklerini açıkladı.

Sapphire AVM resmen Kiler GYO'nun oldu! Tam 905 milyon TL'ye...

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sapphire AVM ve seyir terasının satın alındığını açıkladı. Sapphire AVM resmen Kiler GYO'nun oldu! 905 milyon TL'lik imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans (7 Adet Daire)'a ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO yıl sonu Sapphire Rezidans revize değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan Sapphire Rezidans projesindeki 8 adet daireye ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 18 Mayıs tarihli 2019 yıl sonu revize değerleme raporu yayınlandı.

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 daireyi 58.8 milyon TL'ye sattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 bölümü 58 milyon 821 bin TL bedel üzerinden herhangi bir ıskonto yapılmadan Biskon Yapı A.Ş. ile Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanarak 13 milyon TL peşin olmak üzere, kalan ödemelerin 1 yıl vadeli olarak satılmasına karar verdi.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans'taki 8 daireye ait 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 değerleme raporu!

Kağıthane İlçesi Emniyetevleri Mahallesi'nde bulunan Sapphire Projesinde Kiler GYO mülkeyetinde bulunan konutlar  ile ilgili Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

İstanbul Sapphire 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Pana Proje ve Gayrimenkul'ün ticari faaliyeti bulunmuyor!

Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme A.Ş. bir holding şirketi olarak faaliyet gösteriyor ve diğer şirketlere iştirak dışında kendi adına yürüttüğü bir ticari faaliyeti bulunmuyor.

Toma Finance, Pana Proje sermayesinin yüzde 51'ini aldı!

Toma Finance, Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme sermayesinin yüzde 51'ine karşılık gelen kısmının devir alıyor. 

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Sapphire Gayrimenkul pana yapı iş birliği Haberi

Sapphire Gayrimenkul pana yapı iş birliği

2016 yılının hareketli ve bereketli geçeceğine inandığını söyleyen ERA SAPPHIRE GAYRIMENKUL Proje Geliştirme Müdürü Funda Özergüven; ‘2016 yılının şanslı geldiği ilk haftasından belli oldu’ diyerek, PANA YAPI bünyesinde yer alan Residence Eagle Projesi’nin satışlarını ERA Spphıre Gayrimenkul olarak üstlendiklerini açıkladı.


PANA YAPI bünyesinde Anadolu Yakası Kartal’da yer alan Residence Eagle Projesi, Era Sapphıre Gayrimenkul’ün uzman ekibiyle ile satış ofisinde satışlarına devam edecektir. A Blok ve B Blok halinde 2 bloktan oluşan Residence Eagle’de, A Blok Konut – B Blok Ticari ( Alışveriş alanları Mevcut) şeklinde tasarlandı. Projede, 52 m2 ile 130 m2 arasında değişen 1+0 – 1+1 – 2+1 – 3+1 olmak üzere 6 farklı tipte konut seçenekleri bulunuyor. Kat bahçeli konutların da yer aldığı Residence Eagle’de, 275.000 TL’den başlayan...