26 / 04 / 2024

Toma Finance, Pana Proje sermayesinin yüzde 51'ini aldı!

Toma Finance, Pana Proje sermayesinin yüzde 51'ini aldı!

Toma Finance, Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme sermayesinin yüzde 51'ine karşılık gelen kısmının devir alıyor. 



Denge Yatırım Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel kurul işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı.


Denge Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Toma Finance Ltd'in; Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi sermayesinin yüzde 51'ine karşılık gelen kısmının devir almasına ilişkin Alternatif Bağımsız Denetim ve Y.M.M. A.Ş. tarafından yapılmış olan 25 Ekim 2017 tarihli Değerleme Raporu'nun "Genel Değerlendirme ve Sonuç" sayfasını yayınladı. 


Denge Yatırım Holding'in KAP açıklaması:
28 Aralık 2017 Tarihli Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı 6 ncı gündem maddesinde görüşülecek olan Finansal Duran Varlık Edinimi ile ilgili olarak; Şirketimiz bağlı ortaklığı Toma Finance Ltd'in; Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi (Eski unvanı Pana Holding A.Ş.) sermayesinin %51'ine karşılık gelen kısmının devir almasına ilişkin Alternatif Bağımsız Denetim ve Y.M.M. A.Ş. tarafından yapılmış olan 25.10.2017 tarihli Değerleme Raporu'nun "Genel Değerlendirme ve Sonuç" sayfası ekte sunulmaktadır.

Sayın Pay Sahiplerimizin bilgilerine arz olunur.


Denge Yatırım Holding Anonim Şirketi


Dosya için tıklayın

 


Geri Dön