27 / 04 / 2024

Toma Finance

Toma Finance

Toma Finance, Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme sermayesinin yüzde 51'ine karşılık gelen kısmının devir alıyor. 

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kuzu ve Uluhan Onur Toma ortaklığında kuruldu.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Dünyanın ‘en değerli’ markaları ABD ve Çin’den… Bakın hangi markalar var?

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, "Dünyanın En Değerli 500 Markası" araştırmasının sonuçlarını açıkladı. En değerli markalarda ABD, Çin ve Japonya başı çekerken, teknoloji şirketleri liderliği kaptırmadı.

Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! 5. kez üst üste aynı başarıyı tekrarladı

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez Türkiye'nin "En değerli markası" oldu.

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!

Kripto para piyasasında şimdilerde binlerce altcoin bulunuyor. Shiba Inu ve Pig Finance gibi coinlere yatırım yapanların kısa sürede kazançlı çıkması bekleniyor. 

ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak oldu ve yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Türkiye’nin en değerli markaları belli oldu!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, 2020 yılına ilişkin "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasını tamamladı.

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası Nef oldu!

Nef, 121 milyon dolarlık marka değeriyle Brand Finance araştırmasında "Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası" oldu.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Toma Finance Haberi

Toma Finance

Denge Yatırım Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel kurul işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı.


Denge Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Toma Finance Ltd'in; Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi sermayesinin yüzde 51'ine karşılık gelen kısmının devir almasına ilişkin Alternatif Bağımsız Denetim ve Y.M.M. A.Ş. tarafından yapılmış olan 25 Ekim 2017 tarihli Değerleme Raporu'nun "Genel Değerlendirme ve Sonuç" sayfasını yayınladı. 


Denge Yatırım Holding'in KAP açıklaması:
28 Aralık 2017 Tarihli Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı 6 ncı gündem maddesinde görüşülecek olan Finansal Duran Varlık Edinimi ile ilgili olarak; Şirketimiz bağlı ortaklığı Toma Finance Ltd'in; Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi (Eski unvanı Pana Holding A.Ş.) sermayesinin %51'ine karşılık gelen kısmının devir almasına ilişkin Alternatif Bağımsız Denetim ve Y.M.M....