26 / 04 / 2024

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.



Garanti BBVA, üst üste 10'uncu kez Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi. Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekonomist Dergisi’nde yer alan habere göre; Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi. Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, bu ödülle dış ticaret finansmanı konusunda sahip oldukları deneyim ve liderliği bir kez daha tescillermiş olduklarını söyledi. "BBVA Grubu'ndan aldığımız güç ve dış ticaret alanındaki tecrübemizle ihracatçılarımızın yeni pazarlara açılmasına, farklı ülkelerde iş çevreleriyle ilişki geliştirmesine rehberlik ediyoruz" diyen Edin, yenilikçi çözümlerle ihracatçıları ve ihracata hazırlanan şirketleri desteklediklerini kaydetti. Edin, dış ticaret yapan müşterilerine iyi fırsatlar sunarak onların ilk tercihi olmayı ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.

Garanti BBVA, 10 uncu kez Türkiye nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası seçildi!

GarantiMortgage.com Altın Örümcek Ödülleri’nin birincisi!


Geri Dön