23 / 04 / 2024

Özak GYO, Türkiye’nin en büyük 57. şirketi seçildi!

Özak GYO, Türkiye’nin en büyük 57. şirketi seçildi!

Forbes Dergisi’nin ‘Türkiye’nin En Büyük 100 Şirketi’ sıralamasında ÖZAK GYO, birçok büyük holdingi, sanayi ve hizmet kurumunu geride bırakarak 57. sırada yer aldı.



Türk ekonomisinin dinamik sektörlerinden gayrimenkulün önemli oyuncuları arasında yer alan ÖZAK GYO, Türkiye’nin en büyük 57. şirketi olmayı başardı. Forbes Dergisi’nin ‘Türkiye’nin En Büyük 100 Şirketi’ sıralamasında ülkenin en büyük holdingleri, sanayi ve hizmet kurumları ile yarışan ÖZAK GYO, 12 aylık bilanço kalemleri dikkate alınarak hazırlanan raporda birçok önemli şirketi geride bıraktı.

 

Forbes Dergisi’nin satışlar, kar, aktifler ve piyasa değeri üzerinden yaptığı değerlendirmeye göre en büyük şirketler arasına giren ÖZAK GYO, yatırımcılarına bir kez daha güven verdi. Değerlendirmeye göre ÖZAK GYO’nun net karı 220.260.368 lira, net satışları 382.949.206 lira, aktifleri 1.523.313.553 lira ve piyasa değeri de 447.450.000 lira olarak gerçekleşti.

 

Sırada birçok proje var

Borsa İstanbul’da işlem gören ÖZAK GYO, son yıllarda emlak sektöründeki projeleriyle ve kampanyalarıyla öne çıkıyor. Bayrampaşa’da Hayat Tepe ve Hayat Tepe Suites, Ataşehir’de yeme içme konsepti üzerine hizmet veren Bulvar 216 projeleriyle birçok uluslararası ödül kazanan ÖZAK GYO, ayrıca Antalya Belek’teki Ela Quality Resort Hotel ile de turizm alanında hizmet veriyor. ÖZAK GYO, portföyünde bulunan Didim, Demre, Beşiktaş Balmumcu, Zeytinburnu Sahilyolu ve İzmir’deki arazileri üzerine de AVM, rezidans, otel gibi projeler geliştiriyor.


Geri Dön