20 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...



Piyalepaşa İstanbul, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor. Londra'da düzenlenen European Property Awards 2017-2018'de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul, Geliştirme Kategorisinde "Türkiye’nin En iyi Karma Kullanım" ve "Konut Yüksek Katlı Bina" ödüllerine layık görüldü. Ayrıca International Property Awards’da Avrupa'nın ve dünyanın en iyi karma kullanım projesi olmak için de aday gösterildi.


Törene katılan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel değerlendirmede bulundu. Yücel, "Piyalepaşa İstanbul’un yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bunlar başarımızın göstergesi. Hem İstanbul hem de bölgenin ihtiyaç duyduğu dönüşümü sağlayan projemiz ile kökleri 500 yıl öncesine uzanan Beyoğlu’nun en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’yı eski günlerine kavuşturacağız." şeklinde konuştu. 

 

 

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

 


Ödül arşivi oldukça zengin

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards’tan 4 ödül, 28. Kristal Elma’da farklı kategorilerde 4 ödül almıştı. Digital Signage Expo Apex 2016’da ‘Etkinlik ve Sunum’ kategorisinde gümüş ödül almaya hak kazanan proje,Awards tarafından verilen Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde 'Highly Commended Award' ödülü de almıştı. 13. Kırmızı Ödülleri’nde ‘Basında en iyi yüksek bütçeli reklam kampanyası’ ödülü ve 12. Kent ve Yaşam Ödülleri’nde ‘Kent Markası’ ödülüne layık görülen proje International Property Awards’da Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülüne de layık görülmüştü.


Beyoğlu'nun ruhunu yansıtıyor

Piyalepaşa İstanbul projesi 82 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'nın yer aldığı projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor.


Web: http://www.piyalepasa.com.tr/

 


Geri Dön