25 / 04 / 2024

Ebebek Düzce mağazası açıldı!

Ebebek Düzce mağazası açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveynlere bilgiyle dokunmaya devam ediyor. Marka, yeni mağazasını ise Düzce’de hizmete açtı.



Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak olan uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ebeveynlerle bir araya getiren bebek ürünleri perakendecisi, Düzce’deki ilk ebebek mağazasını açtı. 

Anne ilgisi uzman bilgisi sloganıyla birçok sosyal sorumluluk projesinin içerisinde bulunan ve Bebekoloji Buluşmaları ile Türkiye’yi karış karış gezerek ebeveynleri alanında uzman isimlerle bir araya getiren marka, her geçen gün sayısını arttırdığı fiziki mağazalarıyla ve ebebek.com internet satış sitesiyle hedef kitlesinin ihtiyaçlarına en pratik ve hızlı çözümler de sunuyor. 

Düzce’deki ilk ebebek mağazası olma özelliğine sahip olan Düzce Merkez ebebek mağazasında; bebek araç gereçlerinden gıdaya, oyuncaktan tekstile kadar birbirinden farklı ürün gruplarında geniş seçenekler bulunuyor. 2001'den itibaren faaliyet gösteren ve bebeklere ve annelere yönelik zengin ürün yelpazesi sunan ebebek; açılışı yapılan yeni mağazası ile Türkiye çapındaki mağaza sayısını da 147’ye çıkardı.


 


Geri Dön