25 / 04 / 2024

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa bölgesinin JDE Proje Müdürü oldu!

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa bölgesinin JDE Proje Müdürü oldu!

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürü oldu. Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek..



Dünya asansör devi Otis’in Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürlüğüne, proje yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında 18 yıldan fazla tecrübeye sahip olan Ebru Elmasdağ Aksu getirildi.

 

Ağustos 2017'de ataması yapılan Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi, JDE Proje Müdürü olarak hizmet verecek.

 

Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek. Yeni yazılımla bölgenin iş süreçlerinin gelişimini sağlayacak ve bu değişimin yönetimini üstlenecek.

 

Ebru Elmasdağ Aksu, Güney Avrupa ve Türkiye IT Direktörü Ricardo Luengo’a bağlı olarak Madrid ofisinde görev alacak. 

 

JDE programı kullanıcıları ve ilgili diğer IT yöneticilerine de destek verecek olan Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Türkiye’nin global pozisyona atanan ilk kadın yöneticisi olarak kayıtlara geçti.

 

Ebru Elmasdağ Aksu, Buga Otis’te 2014 yılında Yazılım Uygulamaları Proje Yöneticisi olarak göreve başlamıştı. Ebru Elmasdağ Aksu, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde tamamlamış, yüksek linansını da aynı üniversitede Mühendislik Yönetimi alanında yapmıştır.

 


Geri Dön