19 / 04 / 2024

E.C.A Sodex 2014'e katıldı!

E.C.A Sodex 2014'e katıldı!

Isıtma ve soğutma sistemleri pazarının lider markası E.C.A, Çevre Dostu ürünleri ile 07-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluştu.



Isıtma ve soğutma sistemleri pazarının lider markası E.C.A., yenilikçi, ileri teknoloji ile üretilen, tasarruf ve konfor sağlayan “Çevre Dostu” ürünleri ile 07-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluştu. Isıtma & Soğutma Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji üzerine yoğunlaşmış olan fuarda, E.C.A. ürünleri tasarruf ve verimliliği öne çıkartan özellikleri ile dikkat çekti. Gelecek kavramından yola çıkarak geliştirdiği enerji tasarruflu ürünleri ile, tükenmekte olan enerji ve su kaynaklarının korunmasına yönelik çözümler geliştiren E.C.A., bu duyarlılığını fuar standına da yansıttı.


Merkezi ısıtma sistemleri, kat kaloriferleri, boylerler, panel ve döküm radyatörlerinin yanı sıra havlupan, doğalgaz sayaçları ve valf ürünleri E.C.A.'nın SODEX Fuarı’nda sergilediği ürünler arasında yer aldı. Bireysel ısıtma sistemleri tarafında ise E.C.A. Confeo Premix tam yoğuşmalı  ve konvansiyonel kombi modellerinde "Dicom Sistemli" kombiler, su ısıtıcılarından hermetik şofben ve termosifonlar fuarda sergilendi. Yüksek kapasitelere ve verimliliğe ulaşan De Dietrich duvar ve yer tipi yoğuşmalı kazanlar, güneş enerjisi sistemleri E.C.A.'nın fuarda sergilediği ve öne çıkan ürünler arasında yer aldı.


Çevre dostu ürünleriyle fark yaratıyor 

Genel konsepti itibariyle çevre duyarlılığının ön plana çıktığı bu yılki fuarda, tüketicinin ısınma ihtiyaçlarına modern, konforlu, teknolojik çözümler sunan E.C.A., yüksek verimlilik özelliğinin yanı sıra daha az yakıt harcayarak dünya enerji rezervlerinin korunmasına destek olan tam yoğuşmalı kombi ürünleriyle dikkatleri çekti. E.C.A.’nın kendi üretimi olan tam yoğuşmalı kombileri, düşük emisyon değerleri ile çevrenin korunmasına önemli oranda katkı sağlıyor. Bu ürünler, aile bütçesine katkı sağlarken kullanıcısına da konfor sunuyor.


Tüketici Dostu Ürünler…

 “Comfort” özelliği sayesinde kullanıcısının sıcak su kullanım alışkanlıklarını hafızasında tutarak kullanım suyunun temin süresini minimuma indirgeyen, dijital yanma kontrolü ve sessiz ilk yanma özelliği ile Confeo Plus ve Fortius Plus Hermetik Kombiler ve yoğuşma teknolojisi ile yakıt tüketimini klasik kombilere kıyasla düşüren Tam Yoğuşmalı Confeo Premix Kombiler ile  E.C.A., tüketicinin ısınma ihtiyaçlarına konforlu ve teknolojik alternatifler sunmaya devam ediyor. Düşük emisyon değerleri ile çevrenin korunmasına katkı sağlarken, teknolojik özellikleriyle kullanıcısına konfor sunan E.C.A. markalı kombiler aile bütçesine de katkıda bulunmasıyla sektörde öne çıkıyor. 


E.C.A.’dan Maksimum Isıl Verimlilikle Yüksek Konfor… 

Fuar boyunca en çok konuşulan ürünler arasında çok daha az elektrik ve su tüketilerek üretilen E.C.A. Panel Radyatörleri de yer aldı. Çevre dostu nanoseramik yüzey kaplamalı Panel Radyatörlerin bir başka önemli özelliği ise üretim prosesinde çevreye zararlı hiçbir organik atık oluşmaması.


Ürün gamına yeni eklenen dikey su kanallı dikey panel radyatörleri, Icon ve 4D serisi dizayn panel radyatörleri ile E.C.A. fuarda farklılık yarattı.  


Dünya Enerji Rezervlerinin Korunmasına E.C.A.’dan Destek…

Teknoloji üreten kimliğiyle sektörünün yerli ve lider markası E.C.A., güneş enerjisini kullanarak merkezi ısıtma sistemleri ile entegre edilebilen güneş kollektörleri ve iç yüzeyi iki kat emaye ile kaplanan boylerleri ile ısı sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Güneş enerjisinin yenilenebilir özelliği sayesinde fosil yakıt rezervleri kullanılmaksızın tüketicinin ihtiyacına karşılık veren çevreyle dost E.C.A. ürünleri, konfor ve verimliliği kullanıcısına bir arada sunmaya devam ediyor… 

 



Geri Dön