05 / 05 / 2024

ECE Türkiye, CarrefourSA Bahçeparkı yeniliyor!

ECE Türkiye, CarrefourSA Bahçeparkı yeniliyor!

Geçtiğimiz Mart ayında CarrefourSA Bahçelievlerin işletmesini devralan ECE Türkiye; 2009'dan buyana faaliyette olan AVM'yi "CarrefourSA BAHÇEPARK " olarak yenilemeye başladı



Ece Türkiye'nin deneyimli ekibinin ilk başarısı MediaMarkt'ı BahçePark bünyesine katmak oldu. Avrupa'nın 13 ülkesinden 134 alışveriş merkezinin yönetimi üstlenen ECE Grup, Bahçelievlerde bulunan AVM'nin işletmesini devralarak CarrefourSA BAHÇEPARKı baştan aşağı yenilemeye başladı.

İçerisinde yerli ve yabancı markalardan oluşan mağazaları, restoran ve kafeleri bulunan CarrefourSa BAHÇEPARK yönetimi şu günlerde bir dünya devini bünyesine katlamanın verdiği mutluluğu yaşıyor. 5 bin 250 metrekarelik bir alana yayılan mağazasıyla 13 Ekim'de 18 bin kişinin yoğun ilgisiyle açılan Media Markt, CarrefourSA BAHÇEPARKın merkezi konum avantajını kullanmayı da hedefliyor. E-5 üzerinde, Ataköy-Şirinevler-Bahçelievlerin kesişim noktasında yer alan AVM'nin hızlı ve kolay ulaşılabilirlik özellikleri sayesinde, MediaMarkt bölgenin en işlek teknoloji marketlerinden olacağa benziyor.


CarrefourSA BAHÇEPARK, kendine değer katan markaları haricinde mimari yapısıyla da bir çekim merkezi haline geliyor. Diğer AVM'lerin aksine, BAHÇEPARK CarrefourSa kapalı bir alana sıkışmışlık hissi yaşatmadan alışveriş yapma imkânı sunuyor. AVM'nin tam üzerine konumlandırılmış cam kubbe sayesinde gün ışığının içeri girmesi sağlanarak, sizlere sağlıklı ve ferah bir alışverişin kapıları açılıyor. Özellikle yemek katında bu etkiyi daha yoğun bir şekilde hissedebilir, arzu ettiğiniz takdirde açık terasta keyifli dinlenme molaları verebilirsiniz.

CARREFOURSA BAHÇEPARK

CarrefourSa BAHÇEPARK; 5 bin 250 m2 alana yayılan Media Markt, 4 bin metrekare alana yayılan CarrefourSa, yerli ve yabancı markaları, çocuk eğlence parkı ve 800 kişilik otoparkıyla misafirlerine keyifli alışverişin kapılarını açıyor. Hızlı ve kolay ulaşılabilirliği sayesinde misafirlerini trafik stresinden uzak tutan CarrefourSA BAHEÇEPARK, ücretsiz servis hizmeti de sunuyor.

Muhteşem mağaza konumlamasına sahip, ihtiyaç duyduğunuz tüm mağazaların elinizin altında bulunduğu aydınlık ve ferah bir mekânda üstelik de yorulmadan, trafik stresi çekmeden alışveriş yapmak istiyorsanız CarrefourSA BAHÇEPARK sizleri doğru adrese davet ediyor.


 


Geri Dön