24 / 04 / 2024

Eclipse Maslak'tan hemen teslim ofisler!

Eclipse Maslak'tan hemen teslim ofisler!

Avrupa Konutları projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak ile bölgede emsalsiz nitelikte bir projeye imzasını attı.



Avrupa Konutları projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak ile bölgede emsalsiz nitelikte bir projeye imzasını attı. Yüksek inşaat kalitesi, teslim sonrası ayrıcalıklı hizmetleri, yüksek prim oranları ve erken teslim süreleriyle konutta kalite ve güvenin markası haline gelen "Avrupa Konutları", geleneği Maslak'taki projesinde de bozmuyor. Eclipse Maslak konut bloğunda hemen teslim dairelerin satışları devam ederken, Eclipse Maslak Business'ta yer alan çeşitli büyüklükteki hemen teslim ofisler de hızla sahiplerini buluyor. 


OFİSLERİN YÜZDE 62'Sİ SATILDI 

Konutların büyük kısmının satışının tamamlandığı Eclipse Maslak'ta genişliği 135 metrekare ila bin 500 metrekare aralığında değişen ofislerin yüzde 62'si sahiplerini buldu. Şu anda ofislerin metrekare satış fiyatı 3 bin 300 dolardan başlıyor. Kiralamanın metrekaresi ise 20 dolar. Akıllı bina alt yapısına sahip olan şehir ve orman manzaralı Eclipse Maslak Business, yüksek teknolojik donanımıyla ve 7/24 güvenliğiyle "az katta çok iş" imkanı sunuyor.  Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde konumlanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tasarrufu sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum kuruluyor. Öte yandan, iş ve finans dünyasının kalbi Maslak'ın en büyük problemleri arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da çözüm getiriliyor. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde l oluşturulan araç bekleme bölümü, firmaların personel servisleri için büyük kolaylık sağlıyo


Sabah Reel Sektör 




Eclipse Maslak iletişim

Tel: (0212) 285 44 54

Web adresi:  www.eclipsemaslak.com


Geri Dön