26 / 04 / 2024

Ecotech, yüzde 50 tasarruf yapıyor

Ecotech, yüzde 50 tasarruf yapıyor

Hotpoint-Ariston ürünlerine doğadan gelen teknoloji: Ecotech



Daima yeni teknolojiler geliştirerek üstün performansı garantileyen Hotpoint-Ariston, son nesil ürünlerinde kullandığı Ecotech teknolojisi ile çevreye verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor. Ecotech özelliği taşıyan yeni Hotpoint-Ariston ürünleri, yüzde 30 daha az su tüketimi ve yüzde 50'nin üzerinde enerji tasarrufu ile kullanıcının cebini düşünüyor.

Beyaz eşya sektörünün  öncü markası Hotpoint-Ariston, ürünlerini artık Ecotech teknolojisi ile buluşturuyor. Yüksek verimlilikle çalışan Hotpoint-Ariston ürünlerinde yer alarak özel bir logoyla sembolize edilen yeni Ecotech özelliği, cihazların daha az enerji tüketerek yüksek performans sunmasını sağlıyor. Doğadan gelen teknolojiyi kullanarak beyaz eşyaların enerji ve su tüketimini azaltan Ecotech, çevre dostu oluşuyla yüzde 30 daha az su tüketimi ve yüzde 50'nin üzerinde enerji tasarrufu sağlıyor. 

Ecotech teknolojili Hotpoint-Ariston'un marifetleri...

Hotpoint-Ariston'un bol ödüllü çamaşır makinesi Aqualtis'te yer alan yeni "bakım teknolojisi", gelişmiş özelliği sayesinde daha az enerji tüketerek üstün yıkama verimliliği sağlıyor. Bakım teknolojisi ile kişisel ihtiyaçlara uygun yıkama programları seçilebilirken, çamaşır miktarına göre yıkama parametreleri otomatik olarak en ideal seviyeye getiriliyor ve daha az su tüketilerek önemli miktarda enerji tasarrufu elde ediliyor. Cihazda bulunan basınç sensörleri, kumaş türünü ve çamaşır miktarını belirleyerek en uygun su seviyesini ayarlıyor ve tamburun mekanik hareketini düzenleyerek yüzde 30 daha az su tüketiyor.

Yeni nesil Hotpoint-Ariston bulaşık makinelerinde bulunan Flexipower motor, önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayarak maksimum yıkama verimliliğini garantiliyor. Özel dahili sensör suyun bulanıklık miktarını belirleyerek yıkama parametrelerini en uygun seviyeye getiriyor, böylece gereksiz enerji tüketiminin önüne geçilerek mükemmel sonuç elde ediliyor. Ecotech teknolojisine sahip Hotpoint-Ariston bulaşık makinelerinde yer alan yeni sensör sistemi ihtiyaç duyulan temizleme gücünü otomatik olarak belirleyerek su ve su basıncı miktarını, sıcaklık derecesini ve yıkama süresini ayarlıyor; yüzde 10 su ve enerji tasarrufu sağlıyor. 

Hotpoint-Ariston'un çığır açan buzdolabı Quadrio enerji dağılımını azaltan ve birbirinden bağımsız olarak açılabilen 4 adet asimetrik soğutucu ve dondurucu kapısı sayesinde gereksiz enerji tüketimini önlüyor. Yeni Ecotech teknolojisine sahip Quadrio'lar A enerji sınıfı verimlilik ile yüzde 50'nin üzerinde enerji tasarrufu sağlıyor. 

Hotpoint-Ariston'un en yenilikçi ürünlerden Openspace ise 70 litrelik iç hacmi ve 4 yemeği aynı anda 4 farklı seviyede pişirme özelliği ile ön plana çıkıyor. Özel bir yalıtım separatörü sayesinde 48 litre ve 20 litre genişliğinde birbirinden bağımsız iki bölüme ayrılabilen Openspace'de, ısı kaybı olmadan, üstelik yüzde 30 enerji tasarrufuyla, yüzde 40 daha kısa sürede iki yemeği aynı anda, farklı ısılarla pişirilebiliyor. 

Indesit Company Hakkında
Indesit Company Avrupa'nın ikinci büyük ev aletleri üreten kuruluşu. Hâlen yönetim kurulu başkanı olan Vittorio Merloni tarafından 1975'te kurulan şirketin hisse senetleri, 1987'den bu yana Milano'da işlem görüyor. Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtès ana markalarından oluşan Indesit Company, 2006'dan beri yılda 16 milyondan fazla ev aleti satarak 2008 yılında "3,2 milyar Avro" satış rakamına ulaştı. Indesit Company'nin dünya çapında 16 üretim tesisi, 24 ticari şubesi ve 17 binin üzerinde çalışanı bulunuyor.


Geri Dön