26 / 04 / 2024

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.



Geçtiğimiz hafta Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın polisiye film sahnelerine benzeyen görüntüleri basında yer aldı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; görüntülerde Bülent Bey, 'Güç bende her istediğimi yaparım' karakterini oynayan Hollywood iş adamlarına benziyordu. Bazı görüntülerde eşi Oya Hanım da görüldü. Eczacıbaşılar dışında korumalar, silahlar, tehditler dikkat çekti. Bu konu adli bir durum, bu nedenle süreç mahkemede devam edecek. 

Eczacıbaşı Cennet Koyu ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Alınan bilgilere göre; Eczacıbaşı ailesi emlak barışı sırasında tartışmaların merkezinde yer alan arazide dört bina olduğuna dikakt çekerek devletle barış sağladı. Vergisi de ödenmiş. Yani 'Ben burada aslında yapmamam gereken yapılar inşa ettim, madem siz gelin barışalım dediniz. Bende vergimi ödeyip yapılarımı yasal zemine taşımak istiyorum' demiş. Onlarca hatta yüzlerce başka örneği görüldüğü gibi; yasal hakkını kullanarak binaları için izinlerini almış. 


Geri Dön