18 / 04 / 2024

Ede Tower'da teslimler Kasım 2015!

Ede Tower'da teslimler Kasım 2015!

İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu Detaş Konut AŞ ile On- Taş İnşaat şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi Ede Tower'in lansmanı, İncek Yumrutepe'deki inşaat alanında yapıldı...




Ankara'nın yeni ve en iddialı kule konut projelerinden Ede Tower, yoğun katılımın olduğu lansmanla Başkentliler'e tanıtıldı.


İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu Detaş Konut AŞ ile On- Taş İnşaat şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi Ede Tower'in lansmanı, İncek Yumrutepe'deki inşaat alanında yapıldı. Ankara'ya değer katacak mimari yapısının yanı sıra lokasyonu ve muhteşem Mogan manzarasıyla dikkati çeken kule konut projesi, yoğun katılımın olduğu lansmanla Başkentliler'e tanıtıldı. 


KONSER EŞLİĞİNDE TANITIM 

İnşaatı hızla ilerleyen, kısa sürede 24. kata ulaşılan projenin lansmanına, Başkentliler büyük ilgi gösterdi. Lansmana katılanlar, satış ofisine çevrilen 5 yıldızlı otelleri bile gölgede bırakacak lobide, gitar, yan flüt ve keman eşliğinde hoşça vakit geçirirken, proje hakkında bilgi aldı ve örnek daireyi gezdi. Proje ortaklarından Cengiz Karabacak, lansmana katılımın yoğun olması kadar, katılımcıların projeyi beğenmelerinin de kendilerini mutlu ettiğini belirtti. 


2015 kasım ayında teslim

Karabacak, anahtar teslimleri 2015 yılının kasım ayında yapılacak Ede Tower'ın 24. kattaki muhteşem Mogan ve  Ankara  manzaralı restoranı, kat bahçeleri ile yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna, fin hamamı, jakuzi ve yürüyüş yollarından oluşan sosyal tesisleriyle ayrıcalıklı bir yaşam sunacağını kaydetti. Ede Tower'da farklı tiplerde 121 rezidans dairesi yer alıyor. 


Karabacak: Çok özel bir proje

Karaba cak , "Ede Tower, TED Ankara Koleji'nin yanında son derece değerli bir lokasyonda hayata geçirilen çok özel bir proje. Bu özel projeyi Ankaralılarla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Lansmana, Ankara'nın en elit kesimi katıldı. Oldukça zor beğenen bu kişilerin proje hakkındaki yorumları gurur vericiydi. Şu anda 1+1'ler için örnek daire hazırlandı. Kısa sürede diğer alternatifler için de örnek daire hazır hale getirilecek" dedi. 


Sabah Gazetesi 



Telefon:0549 451 40 50

Web: www.edetower.com


Geri Dön