25 / 04 / 2024

Ede Tower ankara

Ede Tower ankara

Detaş Konut projesi olarak yükselen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçeneklerini içinde bulunduran Ede Tower iletişim biglileri...

Ede Tower’dan babalara çifte mutluluk!

Ankara’nın en iddialı kule konut projelerinden Ede Tower, sunduğu ayrıcalıkların yanında babalar gününe özel bir kampanya ile uygun ödeme koşulları sunarken yaz tatilini de hediye ediyor.

Ede Tower'ın teslimleri Kasım 2015'te!

Ede Tower' da soyunma odası dahi bulunan 1+1' lerin dışında tamamı Mogan Gölü manzaralı 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 seçenekli 121 rezidans dairesi yer alıyor...

Ede Tower'da teslimler Kasım 2015!

İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu Detaş Konut AŞ ile On- Taş İnşaat şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi Ede Tower'in lansmanı, İncek Yumrutepe'deki inşaat alanında yapıldı...

Ede Tower ilk örnek dairesini hazırladı!

Detaş Konut AŞ ile On-Taş İnşaat'ın ortak projesi olarak İncek'te yaşama geçirilen Ede Tower, bugün yapılacak lansmanla Başkentlilere tanıtılacak. Ede Tower satış ofisi ile ilk örnek daire hazır hale getirildi.

Ede Tower projesinde çifte kazanç fırsatı!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe'de inşa edilen Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulamaya başladı...

Ede Tower projesi akıllı ev sistemiyle inşa ediliyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden Incek'te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

Ede Tower Ankara İncek'te yükseliyor!

Detaş ve On-Taş firmalarının ortaklığıyla Ankara-İncek'te inşaatına başlanan Ede Tower 35 kattan oluşuyor. Proje sosyal tesisleri ve göl manzarasının yanı sıra akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor...

Ede Tower İncek'te yükseliyor! 2015'te teslim!

Ankara’nın yeni çekim merkezlerinden İncek’te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

Regnum Sky Tower, Ankara’daki iş merkezi çıtasını yükseğe taşıdı!

Bürokrasiden sonra, Türk ekonomisinin de yeni merkezi olan Ankara’da son 4-5 yıldan beri hızla yükselen iş merkezleri, “Regnum” kalitesi ile de tanıştı.

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Ankara Gop Tower'da fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor!

Kocalar Gayrimenkul tarafından inşa edilen projenin temelleri 1-2 ay içerisinde atılacak. Projede Ankara İl'i Çankaya İlçesinde yükseliyor. Ankara Gop Tower'da fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Ankara One Tower Diplomatique'den çifte kampanya!

Tamamlandığında Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metre yüksekliğindeki One Tower Diplomatique, zirvede yaşam isteyenlere özel 2015’in son günlerini çifte kampanyayla tamamlıyor.

H&M Ankara One Tower'da mağaza açacak!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta İzmir Point Bornova AVM'de mağaza açan H&M İzmir'in hemen ardından Ankara'daki sekizinci mağazasını One Tower'da açacak.

Ankara Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler 2016 Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konsepti iddiasıyla hareket eden Uzaltaş,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslim 2016 yılı Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler Haziran 2016’da!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen “mutlu ofis” projesi Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek.

Ankara One Tower teslimleri ne zaman?

Toplam 306 adet konuttan meydana gelen Ankara One Tower projesinde 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Peki, Ankara One Tower teslimleri ne zaman?

Ede Tower ankara Haberi

Ede Tower ankara

Ede Tower iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, Ankara İncek'te yükseliyor. Ede Tower iletişim bilgilerinden önce biraz projeden bahsedelim. Konut büyüklüklerinin 75 metrekare ile 168 metrekare arasında farklılık gösterdiği Ede Tower projesinde tek blok bulunuyor.


Ede Tower, Detaş Konut tarafından hayata geçiriliyor.


Ede Tower'da; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 


Ede Tower iletişim!


Ede Tower iletişim bilgilerine göre projeye 0549 451 40 50 numaralı tefondan ulaşıalbiliyor.


Ankara İncek, Taşpınar Mahallesi'nde inşa edilen Ankara Ede Tower Evleri'nde daire teslimleri 2015 Kasım'da yapılacak.


5 bin 972 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede blok 35 katlı olarak tasarlandı.


Ede Tower iletişim!


Taşpınar Mahallesi Küme Evleri NO:540 İncek-Ankara  


Telefon: 0549 451 40 50

Web: