19 / 04 / 2024

Regnum Sky Tower, Ankara’daki iş merkezi çıtasını yükseğe taşıdı!

Regnum Sky Tower, Ankara’daki iş merkezi çıtasını yükseğe taşıdı!

Bürokrasiden sonra, Türk ekonomisinin de yeni merkezi olan Ankara’da son 4-5 yıldan beri hızla yükselen iş merkezleri, “Regnum” kalitesi ile de tanıştı.



Antalya’daki G-20 zirvesine yaptığı başarılı ev sahipliği ile gündeme gelen Regnum Carya Resort Hotel kalitesini Ankara’ya taşımak için çıktıkları yolda başarılı sona ulaşmanın onurunu yaşadıklarını kaydeden OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, teslimine başladıkları Regnum Sky Tower’ın sadece Konya yolu lokasyonundaki değil tüm Ankara’daki iş merkezi çıtasını hayli yükseğe taşıdığını belirtti.


Ünal Pala, OPET’in de sahibi olan Öztürkler Holding ile Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’yi hayata geçiren Uzaltaş AŞ’nin güç birliğinden doğan OP Grup’un, Canpa AŞ’nin arsasında hasılat paylaşım sistemiyle yükselen Regnum Sky Tower’ın bir iş merkezi olmanın da ötesinde  Ankara  ekonomisinin gelişimi açısından da büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları söyledi:


“Yabancı sermayenin giriş yapmaya başladığı, uluslararası firmaların hızla şubeleştikleri Ankara’da yatırımcıyı apartmandan bozma ofislere taşıyamazsınız. İş merkezi olarak yükselen çok sayıda bina da ne yazık ki artık talebe cevap veremez duruma gelmişti. Biz Regnum kalitesi ile öyle bir iş merkezi yapalım ki özellikle yabancı yatırımcı hiç düşünmeden ofisini buraya taşısın istedik. Öyle de oldu. En fazla diyaloğu uluslararası firmalarla kurduk. Regnum Sky Tower’ı tercih edenler 156 metre yüksekliği ile her yere hakim olmasının ötesinde çatısındaki kırmızı sütun sayesinde kendilerini Ankara’nın odağında hissettiklerini ve bir iş merkezi için en önemli konulardan olan adres tarifinde zorlanmadıklarını da söylüyorlar.”


Pala, Regnum Sky Tower’ın yerleşimin tamamlanması ile aynı zamanda Başkent’in sosyal merkezi de olacağının altını çizerek, “İçinde sinema salonlarından, teraslara; anti stres bahçesinden, mini golf ve oyun odalarına kadar çok sayıda donatı ile eğlenceli bir ortam da sağlayacağız” dedi.


Geri Dön