29 / 03 / 2024

Regnum Sky Tower Ankara' nın en yüksek iş merkezi olacak!

Regnum Sky Tower Ankara' nın en yüksek iş merkezi olacak!

Ankara'nın en yükseği olacak Uzaltaş ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower'ın 150 metrelik yüksekliğiyle tamamlandığında Başkentin en yüksek iş ve yaşam merkezi olacağını belirtti.



Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, ofisler açısından Ankara'nın büyük yol aldığını ifade etti. Önceden ofislerin apartman dairelerine sıkıştığını, ancak artık bu durumun tarihe karıştığını kaydeden Pala, "Apartman daireleri firmalara dört duvar vermekten öteye geçemiyordu. Ancak bu değişti. Artık firmaların prestiji ofisleriyle ölçülür hale geldi. Ofisler iş merkezlerine doğru ilerledi. Bu durum iş merkezleri arasında da rekabeti başlattı. Her iş merkezi. bir öncekinden daha fazla donanıma sahip olarak inşa ediliyor" dedi. 

Verimli çalışma dönemi Başkent' te iş merkezlerinin yoğun olarak inşa edildiği Mevlana Bulvarı' nın Yüzüncü Yıl mevkinde inşa ettikleri Regnum Sky Tower ile Ankara'da bir ilke imza attıklarını anımsatan Pala, "iş ve yaşam merkezi" konseptinin öncüsü olacaklarını ifade etti. Pala, iş dünyasının performansını artıracak detayların yer aldığı Regnum Sky Tovver'ın ofis anlayışını değiştirecek bir forma sahip olduğunun altını çizerek, şunları söyledi: "Regnum Sky Tovver, Ankara'da sosyal yaşamdan kopmadan verimli çalışma dönemini başlatacak." 

Vatan Emlak


Geri Dön